(I samarbete med itsdesign.se)

Jag brukar alltid säga att detaljerna gör hela skillnaden. Beslag hör till de detaljerna, de är små och oansenliga i butiken men väl på plats gör de STOR skillnad. Jag talar såklart om köksknoppar, dörrhandtag och möbelbeslag. Jag bytte själv beslagen i mitt gamla kök och vilken jäkla skillnad det blev direkt. Men det behöver inte bara vara i köket nya knoppar gör skillnad. Varför inte pimpa upp det nyinköpta loppisfyndet? eller köpa nya handtag till den gamla IKEA byrån. jag såg nyss ett IKEA hack som va i särklass det snyggaste på instagram. OCH hela skillnaden i det hacket var just bytet av handtagen. Från gamla avdankade till nya i glänsande lyxig mässing, mmmm det är mumma för ögat det!

Idag tipsar jag om en grym butik online vid namn itsdesign.se som specialiserar sig på beslag i alla dess former som knoppar, krokar, handtag etc.

Nya skåpshandtag i mässing kan lyfta ett gammalt kök till oanade höjder. Matcha gärna med blandare i mässing som på bild ovan. Detta ger köket ett glammig lyxig känsla direkt.

Ni hittar snygga handtag till skåpsluckor som de ovan HÄR

Se så snygg och lyxig en slät rätt trist badrumsmöbel blir med små detaljer som knoppar i mässing.

Knopparna ovan samt många fler hittar ni HÄR

Företaget itsdesign.se drivs av den urgulliga tjejen Theresia. Hon är uppvuxen med föräldrar som jobbat med kök och köksutrustning. Så hon kände som vuxen att det var ett naturligt steg att ta steget vidare och öppna egen webbutik med beslag. Det märks att Theresia verkligen brinner för att förändra och försköna med knoppar och handtag. I hennes shop finns ett stort sortiment av beslag för hemmets alla rum. Massor av handtag, krokar, knoppar och även en del inredning finns i shoppen.

Det är väldigt populärt med handtag i mässing och läder just nu. Både att pimpa köksluckor med, men även att förnya gamla antika möbler med. Ska ni välja nya beslag så prova er fram först. Testa några varianter på möbeln innan ni bestämmer er. På Its designs hemsida finns även smarta tips, inspiration och råd hur man väljer rätt beslag. Samt allmänna råd till olika delar av kök och badrumsmöbler.

Så är ni sugna på att byta ut det gamla köket i höst. Testa först att byta beslag, det kan spara er både tid och pengar. OCH ni anar inte vilken stor skillnad små små detaljer kan göra :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.