För evigt ung med Profhilo på Ulrikakliniken

Vill ni se tio år yngre ut? och bara backa mer i tiden regelbundet? Såklart ni vill, menar vem vill inte stoppa åldrande och förfulande av utseendet. Jag går regelbundet på olika skönhetsbehandlingar hos bästa Helena Brenke på grymma Ulrikakliniken i mysiga Kungsbacka. Här går man verkligen in hundra procent för varje kund och framför allt LYSSNAR på kunderna. Jag började för ett tag sedan med en helt makalös behandling kallad Profhilo. Det är injektioner av högkoncentrerad hyaluronsyra. Jag körde skinboosters innan från Restylane, men jag upplever Profhilo en bättre behandling. Just för att den ger ett så naturligt resultat OCH att den hela tiden fortsätter föryngra huden från insidan.

Detta är en behandling ni bara MÅSTE prova på om ni vill bli vackrare och yngre på bara några minuter. Perfekt inför stundande Jul och Nyårshelger med alla glittriga fester.

Helena Brenke är absolut den bästa i Sverige på injektionsbehandlingar. Hon utför alla behandlingar med trygga säkra händer och alltid med stensäkra naturliga resultat (inga plastnäbbar här inte) Sedan jag börjat med Profhilo har jag fått så många kommentarer hur ung jag ser ut till vara över 40, de flesta tror jag är 30 år. Behandlingen går supersmidigt och kan ibland vara klar på bara en kvart. Ni kan göra en behandling enkelt på lunchrasten med andra ord. Ulrikakliniken erbjuder även andra former av fillers som Restylane och Botox. Samt massa sköna ansiktsbehandlingar och nu också ansiktsmassage.

Fakta om Profhilo från Ulrikakliniken

Profhilo är så kallad Bioremodeling gjord för att forma din hud, ge spänst, fukt och lyster endast genom ett fåtal injektionspunkter. Profhilo stimulerar hudens produktion av hyaluronsyra, bildandet av kollagen, kerationocyter och underhudsfett. Profhilo återskapar förlorad vävnad kring tex kind och käke. Huden återuppbyggs och stramas upp på ett naturligt, unikt och innovativt sätt utan att förändra ditt utseende. Profhilo innehåller en ren, lågmolekylär hyaluronsyra som är stabiliserad genom upphettning och nerkylning, helt utan kemiska tillsatser. Produkten är biokompatibel, fördelas fint i huden genom ett säkert system och injektionsteknik.

Det jag gillar bäst med Profhilo är hur stor skillnad jag såg direkt och att man bara ser yngre ut för varje behandling. Jag har nu kört igenom hela ansiktet som runt kinder, runt ögon och i pannan. Just i pannan var häftigt då Profhilo nästan hade en Botox effekt där, dvs uppstramande.

Sammanfattat rekommenderar jag ALLA att testa Profhilo, ni kommer garanterat inte ångra er jag lovar :)

Fillers forever!

LOVE M

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa
  lördag, november 2, 2019 at 12:33

  GRYMT tips! Detta har jag aldrig hört om Måste testas då jag har grymt risig hy just nu Tack Maria du är bäst :) Kram Moa

 • Reply
  Karro
  lördag, november 2, 2019 at 12:35

  Bra tips tack! /Karro

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.