Vem älskar att gå till tandläkaren for real? I Folktandvårdens nya reklam som ni ser här, satsar de nu stenhårt på nollhålsvisionen. Det vill säga att alla människor ska känna sig trygga att gå till tandläkaren och därmed förbygga ev. kommande hål i tid.

Här är Folktandvårdens nya kampanj där mottot är att alla både gamla och unga, ska ha noll tolerans på tandhål och elaka tandtroll.

Folktandvården

Jag har själv bara besökt Folktandvården via olika instanser och jag har faktiskt bara positiva saker att säga om dem. Tyvärr gick jag för långt en gång och fick göra en rotfyllning, det var det jäkligaste ever. Jag uppmanar därför alla att gå till tandvården I TID. Vänta inte tills hålen grott och frätt upp emaljen, dessutom får man vitare gaddar på köpet då de alltid polerar och tar bort tandsten.

Om jag ska ännu längre tillbaka i minnesboxen så hade vi flourtanten i skolan (på stenåldern) Hon kom en gång i veckan med sin sjukhus outfit och små koppar med flour för oss barn att skölja med. Jag minns det med en gnutta nostalgi men inser i efterhand det även var något skräckfilms crazy haha.

Rädda tänderna i tid!

/Maria

(Detta inlägg är ett reklamsamarbete )

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.