Flytta lätt och smidigt med kvalitets kartonger från davpack

Flytta lätt och smidigt med kvalitets kartonger från Davpack

Vi Svenskar flyttar allt mer och framför allt långt! Många får jobb i en annan stad långt från hemstaden och då blir det även långväga att frakta flyttsakerna. Jag har flyttat många gånger i mitt liv och har insett hur viktigt det är med bra kvalitet av kartonger. Jag menar hur många gånger har man inte använt nån gammal avdankad kartong som senare gått sönder i trappan. Eller anlitat halvdana flyttgubbar som slänger runt kartongerna hejvilt, fast man sagt de inte skulle göra det. Gratis kartonger i all ära, men ska man flytta ömtåligt gods och framför allt tyngre grejer som porslin, då är de helt enkelt inte good enough.

Även emballage att vira runt samt stötdämpande plast är viktigt att investera i när man ska flytta grejer man är extra rädd om. Jag har nu hittat en jättebra firma som fokuserar helt på det där med att flytta och skicka med hållbara kvalitets kartonger och lådor.

Kartonger

Husdjuren älskar flytten till skillnad från oss! Varför? Jo därför att de ÄLSKAR att busa i de tomma kartongerna. Jag rekommenderar alla att ställa fram en tom kartong framför allt kattägare, för den blir till stor glädje som buslåda:)

Här är verkligen en flyttkartong att lita på i alla väder, lägen OCH med garanti att godset klarar hela vägen fram. Hos företaget Davpack.se finns flyttkartonger som dessa ovan, med självlåsande botten och handtag på gavlarna samt en lastkapacitet från 20kg upp till hela 40kg.

Fördelen med att använda nya kvalitets kartonger är även att de håller länge på förvaringsplatser senare, så som i källare eller lager förvaring.

Hur många gånger har inte grejer och porslin gått sönder när man flyttat? och man grämer sig varje gång varför man inte packade bättre. Ännu värre är när dyra maskiner går sönder eller gammalt arvegods som är oersättligt med pengar.

Dessa små ting ovan är varje flyttares bästa vänner. Kantskydd och bubbelplast skyddar saker som tavelramar, dörrar och finare bord ordentligt inuti kartongerna, då slipper de få fula kantstötningar under brutala körningar och massa släng hit & dit.

Sådana små saker som de ovan gör abnormt stor skillnad och de gör även flytten till en roligare mer relax upplevelse.

Företaget Davpack.se har alltså specialiserat sig på förvaring inom kartonger, askar, emballage och mycket mer. De har även ett av Sveriges absolut största lager när det kommer till förvaring. Hos Davpack kan få sina förvaringsaskar och lådor helt skräddarsydda om man vill det. De erbjuder personligt anpassade kartong mått och man kan tom få en speciell färg på lådan om så önskas.

Davpack.se har inte bara flyttlådor som de ovan utan även packtejp, post emballage, vagnar/stegar, lagerinredning samt lite kontorsinredning i sitt gedigna sortiment. De har speciellt massor av lösningar för alla som ska frakta tyngre gods, både för privat personer och butiker. De har dessutom 30 dagars full returrätt på sina produkter om man inte är nöjd med det man köpt.

Jag som erfaren flyttare kan verkligen rekommendera alla som ska flytta att investera i riktiga tåliga grejer som de ovan. Jag menar man sparar knappast pengar på en gratis kartong, om hela husgerådet i den ramlar ut och går i tusen bitar:)

Ha en kanon start på Augusti!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024