Bonjour mes amis! Jag verkligen älskar Frankrike och har själv också Franska rötter way back. Det är något med kulturen, maten och människornas excentriska sätt att uttrycka sig som passar mig så mycket bättre än Svensk mellanmjölk (sorry:). Därför presenterar jag idag stolt veckans webshop som helt fokuserar på Franska produkter importerade direkt från France.

Det handlar om flirtiga Franska smycken med 100% oh lala faktor!

Smycken

smycken

Gudomligt vackert guldhalsband Feuilles Laiton med små löv finns hos butik Frenchmix.se

smycken halsband

Det är lätt att gå igång på de Franska namnen på dessa vackra halsband eller vad sägs om Halsband Pompon et Perles Vert och Rose des Vents :)

 

smycken armband

Hur underbara är inte dessa Franska armband? passar perfekt till solbränd hud, en vit sommarblus och ljusa trasjeans! Ni hittar dem ovan och massa mer HÄR

smycken örhängen

Trenden med insekter är inte bara stor inom inredning utan ses även ofta på smycken i hela Europa!

smycken online

Smycken

Den relativt nya butiken som dessa fabulösa smycken kommer från heter Frenchmix.se och de har helt specialiserat sig på annorlunda prylar från Frankrike. De har även väskor, Franska grejer till hemmet och fräcka Franska accessoarer. Frenchmix fokuserar på låga priser och udda accessoarer som inte bärs av alla andra på stan.

Produkterna de säljer kommer direkt från Franska mindre företag så man gynnar även småföretagandet på köpet. Det är helt enkelt flirtiga Franska smycken till allra bästa pris, perfekta för sommarfesten.

Ni hittar alla Frenchmix härliga annorlunda produkter HÄR

Vive la France!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

  1. Jättefina smycken!
    Förstår helt vad du menar med Mellanmjölksverige. Kanske därför jag bor i Wales!??!
    Ha en fin helg!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.