fbpx

Finn ditt inre hos Anette i Kungälv

På senare år har jag gått igenom mer sorg än vad som är mänskligt bärbart. Först dog mina föräldrar under traumatiska omständigheter och jag såg cancer rakt i dess döda vitöga. Efter det hamnade jag i svår återkommande depression. Nu sist kom droppen när blev sårad, sviken och lämnad av den person jag har litat på och älskat mest av alla jag någonsin mött.

Smärtan att bli lämnad är svår men smärtan av att bli sviken av den man öppnat sitt hjärta till är värre och totalt förgörande på alla vis. Man känner så stor ångest att man bara vill dö, luften går ur och själen fryser till is, all kärlek och glädje bara dör bakom sorgens mörker.

Tiden läker alla sår ? NEJ för man kommer alltid känna smärtan vid minnet av den personen död som levande och vad som kunde ha varit. Däremot måste man för att överleva till slut gå vidare och senare acceptera det som skett, utan bitterhet och våga tro på kärleken, livet och ljuset igen.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar för ett hem med WOW-känsla

Det jobbigaste var att jag mitt i all skit tappade kreativiteten, kände ingen inspiration att blogga längre, funderade på att bara sluta och lägga ner :( Min inre röst som jag alltid följer sa då att det var dags att söka hjälp hos en samtalsterapeut, för att hitta tillbaka till vem jag är och komma igenom smärtan.

Man klarar inte bära allt tungt själv i livet och att inte prata med och söka hjälp hos en riktig terapeut pgs. av stolthet är bara självförgörande och dumt. Att våga vara mänskligt sårbar, visa känslor och inte gömma sig bakom en jäkla fejkat spelad ytlig glad-mask, DET är det vackraste och ärligaste som finns.

Samtalsterapeut tips

samtalsterapeut

Jag åkte därför till Kungälv där jag hittat världens bästa samtalsterapeut vid namn Anette. Hon driver sin egna verksamhet som hon passande har kallat Finn ditt inre. En helande kraftkälla mitt i Kungälv centrum och lokalen gör att man genast känner sig hemma. Anette är inte bara samtalsterapeut utan gör även hypnos, regression, Emi ögonrörelseterapi samt guidad meditation.

Hon anordnar även supermysiga helande resor varje år till Thailand där man får chans att hitta lugnet och sitt sanna jag igen.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

????????????????????????????????????

Anette håller även i grupper, utbildningar, kurser och föredrag.

Det jag kände med Anette direkt var att hon förstod vad man snackar om. Hon kändes inte fejkad som många terapeuter gör, utan hjälper till på ett mänskligt och förstående genuint vis. Jag har fått många nya synvinklar på den smärta jag gått igenom efter jag talat med henne. När man är mitt i smärta ser man inte klart, då måste någon annan bryta cirkeln, våga vara rak och säga hur det verkligen ser ut från ett klart öga.

Jag kan rekommendera ALLA er som letar en bra samtalsterapeut att gå till Anette, ni kommer garanterat inte ångra er :)

samtalsterapeut göteborg

På min livsväg har jag lärt mig att människor som man tror till hundra procent alltid kommer att finnas där inte gör det. Därför måste man våga älska dem här och nu, visa all kärlek och tacksamhet som går och våga förlåta deras banala misstag ……för imorgon kan allt vara för sent.

Jag kommer inte att sluta blogga för jag vet att jag då sviker tusentals människor som läser denna hemsidan. Därute finns människor som mår lika dåligt som jag gjort och kan jag bara hjälpa EN person att må lite bättre genom att inspirera om skönhet…. DÅ är det värt det.

love

Jag väljer att förlåta och älska igen

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis