Finn den stora kärleken med dejtingappar

Finn den stora kärleken med dejtingappar

Internet öppnar upp fler dörrar inom flera olika områden. När man ska finna den stora kärleken kan det underlätta med att få hjälp av en seriös dejtingapp. Ens stora kärlek kan ju bo var som helst i landet och för många känns det även lättare att ta kontakt med andra via text.

På seriösa dejtingappar får man tillgång till personliga beskrivningar och vad personerna på sidan söker. Vi lever ju alla olika liv och har olika mål i livet, och många söker en livspartner som har liknande mål i livet. Vilket ofta handlar om enkla saker som var man vill bo, vilka intressen man har och om man har speciella mål framöver.

Oavsett vad man prioriterar i livet så vill de flesta finna en kärlekspartner som man har något gemensamt med. Att träffas via dejtingappar har blivit allt mer normalt och accepterat. Det finns även ett större utbud av dejting appar idag, där en del inriktar sig till personer som har en specifik livsstil och man kan med de flesta välja att antingen använda den gratis eller betala en månadskostnad.

Ett smidigt sätt att finna en dejtingapp som passar en som bäst är att läsa om de olika apparna som finns att välja mellan. Ta hjälp av en sajt som har fördjupat sig i marknadens bästa och som även förser dig med recension om den specifika sidan.

Hur börjar man?

Jämför fördelarna med de olika alternativen. Är det till exempel en fördel för dig med att finna en dejtingapp som har många medlemmar, medlemmar över en specifik ålder eller en app där det finns många medlemmar som är singelföräldrar? Det kan finnas flera andra faktorer, som du kan välja att ha som prioritering. Så länge du finner något som du känner passar dina önskemål.

På merparten dejtingappar är det enkelt att registrera sig och sen sätta igång med att skapa sin profil. Där man skriver om sig själv och vad man söker. Under tiden blir man ofta guidad för att kunna skapa en så bra profil som möjligt. Man vill ju ha chans att komma i kontakt med personer som matchar en som bäst. Detta blir lättare om man har skapat en tydlig profilsida.

För många känns det lättare att ta kontakt med en person när man kan börja med att samtala via text. Det känns ofta mer avslappnande att påbörja ett samtal och även om det kan kännas nervöst att börja kontakta andra medlemmar så bör man inte tveka på att börja. Man är aldrig ensam om denna nervositet och det finns olika sätt att påbörja ett samtal.

Börja kontakta andra medlemmar

Du är aldrig ensam om att vara nervös inför att kontakta andra medlemmar. Men man bör komma ihåg att man har ju registrerat sig för att komma i kontakt med andra singlar. Många som är nya inom området tar det lugnt i början och det är helt okej. Bli bekant med appen, sök runt lite och om du finner en som verkar vara en du vill lära känna så tveka inte på att ta kontakt.

Du kommer bli mer uppmärksammad om du skriver mer än “Hej” eller liknande. Skriv något som visar att du har läst personens beskrivning. Vad var det du fastnade för? Vad var det som gjorde att du vill veta mer om personen? Har ni exempelvis ett gemensamt intresse kan det vara bra att få in det kortfattat i första meddelandet. Till exempel:

 

 • “Hej Peter. Jag läste att du också gillar att resa och fotografera. Hur ofta får du chansen att göra det?”
 • “God morgon Camilla. Såg att du också gillar att träna. Föredrar du att träna på gym, hemma eller utomhus?”
 • “Hej Ruben. När planerar du att flytta till Göteborg? Jag är uppväxt i denna vackra stad och kanske kan hjälpa dig med lite tips”

Känsliga frågor?

Precis som med mycket annat i livet resonerar vi olika gällande vad som kan vara lite mer känsliga frågor. Ibland kan man få en god känsla efter att ha läst igenom en profil. Därför är det en god idé att vara så tydlig som möjligt i sin profil med vad man gillar och inte gillar. Detta är en annan stor fördel med dejtingappar. Man kan lära känna en del av personen innan man träffas för en dejt.

En del är ärliga med att de inte är intresserade av att träffa personer som röker, tar droger, dricker mycket alkohol eller gillar att mycket snabbmat. Detta är viktiga faktorer för en del personer och om man inte gillar vad de skriver, så är det ju bara att söka vidare.

Andra känsliga frågor kan handla om personens familjeliv. I synnerhet om man själv är ensamstående med barn. Är man i denna situation kan det vara bra att testa en dejtingapp som riktar sig till personer i liknande situation. För många ensamstående föräldrar känns det lättare att diskutera med likasinnade, då det kan behövas en del förståelse med olika saker.

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024