Helena brenke är bäst på fillers i göteborg

Helena Brenke är bäst på fillers i Göteborg

Det är ett stort statememt men jag står för det! Jag började gå hos Helena Brenke på Faceclinic i Göteborg för några år sedan och skulle aldrig välja någon annan att utföra fillers i mitt ansikte. Fillers har fått oförtjänt dåligt rykte då man ofta förknippar det med uppblåsta getingläppar och missbildade blåsfisk-ansikten. Det inte många förstår är att det beror på VEM man väljer som utför behandlingen. Gör man däremot fillers på rätt sätt, ja då kan det ha en mirakulös och föryngrande effekt som bara ser naturligt ut.

LÄS MER: Inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger just nu

När Helena Brenke behandlar fylls det aldrig i för mycket, utan ansiktet ser bara tio år yngre ut och får tillbaka sin ungdomliga fräschör igen. Här får ni lite fakta om de nya fillers samt jag visar hur jag själv ser ut efter fillers behandlingar.

Fillers i Göteborg bäst!

Många som utför fillers i Göteborg får missnöjda patienter med missbildade ansikten som resultat av en kass utövare. Jag har hört hemska historier där unga tjejer fått läppar som spruckit och mycket mer. Det är därför jag än en gång poängterar att ni måste ta reda på fakta om den utövare ni går till innan. SVT har nyss gjort en brutal granskning av flera som utövar fillers i Göteborg och många åkte dit fett. De hade inte ens någon riktig sjuksköterska utbildning vilket är under all kritik. Helena Brenke som jag går till är både utbildad sjuksköterska och har även jobbat som barnmorska flera år.

En bra och proffsigt utförd ansiktsbehandling med fillers däremot kan även vara så mycket mer än en skönhetsbehandling, den kan ge tillbaka livsgnistan och glädjen igen. Många som gått igenom svåra sjukdomar som tex. cancer med dess vidriga cellgiftsbehandlingar får ett utsuget sjukt ansikte efteråt av all kamp. Jag själv hade gått igenom många sorger samt kämpat mot en kronisk sjukdom när jag först kom till Helena. Jag gillade inte det jag såg i spegeln då jag såg sorgsen, utsugen och trött ut. Det fillers behandlingar har gjort för mig är att ha gett mig tillbaka självkänslan efter många motgångar och även känslan av att gilla sitt ansikte i spegeln varje morgon. Visst man ska acceptera sig själv som man är bla bla, men jag accepterar hellre ett snyggt ungt ansikte än ett slitet härjat.

DEN NYA TIDENS FILLERS

Den nya tidens fillers är inte som de gamla fillers, som bara fyllde volym. De nya fillers gör istället att huden själv bildar nytt kollagen och föryngrar huden naturligt. Genom att inte konstant bara fylla i så får ansiktet en mer naturlig look. Eftersom Helena Brenke bara strävar efter att få naturliga resultat och inte plastigt utseende så passar denna typ fillers perfekt,

På Faceclinic där Helena Jobbar har de nu den nya fillern UltraCol. Det är en kollagenstimulerande injektionsbehandling som innehåller samma ämne som man använt i om sjukvården i över 60 år.  Produkten är därmed väl beprövad och huden svarar väldigt fint på denna nya fillerbehandling. Produkten är en sk. pdo injektion och heter ultracol200 från företaget UltraV.  Den kan behandla ögonområdet, ansikte, hals och händer. Överallt där huden tappat spänst och blivit föråldrad.

Sedan är ju Helena själv den absolut bästa förebilden utåt för fillerbehandlingar då hon är så jäkla snygg. När man ser på henne tänker man…yes det är så man vill behandlingen ska sluta. Jag var en gång hos en av alla dem som utövar fillers i Göteborg men som såg helt missbildat fylld ut. Bruden hade så stora läppar att käften såg missbildad ut när hon talade. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg på hennes plastiga face. Grejen är att en ful och dåligt fylld fillerutövare ger inget proffsigt intryck och man vill definitivt inte bli behandlad av nån som själv ser dåligt behandlad ut.

Ni ska alltid kolla efter detta märket nedan hos den fillerutövare ni går till. Har de inte det RUN FOR YOUR LIFE eller snarare för ert face, för vem vet hur det kommer se ut efter deras behandling.

När Helena Brenke behandlar går hon helt efter varje persons unika behov och hon går ALDRIG för långt till en uppblåst look. Sedan är ju Helena även en helt fantastisk person också, varm, ödmjuk, empatisk, mänsklig och hon känns direkt mer som en vän än en behandlare. Hon går noggrant igenom vad hon anser behöver fyllas eller slätas ut innan varje behandling och man känner sig alltid trygg under hennes proffsiga händer.

OBS 100 % filterfritt foto

Här är jag efter Helenas filler behandlingar och inga ankläppar, bara yngre!

Jag har genom åren kört några volymbildande fillers runt haka. Pyttelite fillers i läpparnas kontur, då jag redan har stora läppar från början. På senare tid har jag bara kört de nya kollagenstimulerande fillers som tex. Profhilo. Dessa rekommenderar jag starkt då de helt enkelt vänder klockan tillbaka i tiden. Jag får alltid komplimanger hur ung jag ser ut och det är 100 % Helena Brenkes förtjänst.

/Maria

 

 1. väldigt intressant inlägg :)

 2. Ska lägga detta på minne. Jag har funderat länge på fillers här i Göteborg men alfrig gjort slag i saken. Jag har då mest kollat upp akademikliniken, men ska som sagt kolla in denna lite mer när det är dags. Just nu ammas det och antar att man inte får göra fillers då.
  Tack för tipset!:)

  • Gör det och denna kliniken faceclinic är way bätre än Akademikliniken…tro mig jag vet :)

 3. Hej :) tack så mkt för den fina kommentaren ❤️❤️ Det är en tjej som heter Karin. :) så duktig tjej !! Och så trevlig. Du hittar henne på Instagram
  Hon heter facebykarin där . Ha en din kväll ❤️

 4. Svar: Ja eller hur? Man ska aldrig ge upp sina drömmar och det känns bra när man kämpar för det och till slut får det man vill. :)

 5. Vilket intressant inlägg :)

 6. Men vilka toppentips du kommer med hela tiden :) och visst är det bara så viktigt att kolla upp vem man går till både med läkare och hudterapeuter. Ska kolla in mer om denna kliniken Stort tack! Kram Moa

 7. Gud vad jag blir sugen på att testa. Har också stått på cellgiftsbehandling och som du vet varit sjuk i så många år med massvis av mediciner. Det har verkligen satt spår i ansiktet och på halsen och jag skulle så gärna vilja se “friskare” ut. Samtidigt är det klart att en del av mig brottas med skönhetsidealen som jag inte vill bli påverkad av. Vill liksom inte ge efter för dem. Men jag syns ju så mycket på min blogg att det hade varit väldigt skönt att få fylla ut de djupaste fårorna och groparna, he, he. Inga stora ankläppar eller så, såna ser man alldeles för mycket av. Hur länge upplever du att de håller? Och blir det så att man aldrig kan sluta sen, jag menar blir huden ännu rynkigare sen för att den stretchats ut, om man inte fortsätter? Tycker det var ett intressant, bra och ärligt inlägg. Får fundera på detta! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024