fbpx

Baddräkt: Fem fashionfynd: fem baddräkter

Det finns lika många olika stilar på baddräkter som vi alla har olika kroppsform och modeideal. Därför har jag här satt samman veckans fem fashionfynd – baddräkt – så att det ska passa de flesta tjejers smak (och bak :) …enjoy :)

Baddräkt

 

Den heta fashionistan: Väljer denna vågade baddräkt från HM och glider självsäkert längs stranden med trånande blickar från alla brunbrända badhunkar. Känslan: jag är sexig och bara solen är hetare tssss

sexig baddräkt

baddräkt byxor

Den flickiga badprinsessan: Väljer denna läckert pastellrosa bikini från Lindex och snackar hellre om killar och senaste smink med bästa väninnan på beachen, än att få strävt risbuskehår av salta dopp. Känslan: jag har nyss plattat håret och inget ska frizza till det i onödan.

baddräkter

mode swimsuit

St Tropez glamdrottning: Väljer att med denna classy baddräkt från Vero Moda, ligga inoljad i solstolen bakom stora mörka solglas som en sann moviestar. Sexigt zippandes på iskall sommardrink, med iPhone i högsta party-plan-go-status. Känslan: Bara tio minuter till… jag vill inte bli sönderfriterad inför kvällens heta utekväll.

baddräkt

Retro festivalbrutta: Väljer att vara naturligt vit och osolad i denna lila 50-tals inspirerade baddräkt från Zalando. Lätt bakis från igår minns hon långa högljudda nätter i festivalyra med härliga våta sommarflirtar. Känsla: Shit vad Håkan Hellströms konsert igår var braaaaa

inredningsblogg med mode

Het baddräkt från Zalando

 Baddräkt

Hoppas att ni fick inspiration nu till att inta badstranden i sommar som en riktig liten badnymf. Själv har jag inhandlat en vit classy bikini på Lindex och dessutom till rabatt. Jag lutar nog åt bikinilooken St Tropet-hållet men minus party-hardystuket…jag föredrar lugnet här på min egen lilla sagoö :)

Vi har redan badat flera gånger här på Styrsö och det är bortom underbart :)

Vad gillar ni baddräkter i bilderna?

Simma lugnt sötnosar – och glöm inte din baddräkt ;)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis