fbpx

Mode – 5 fynd ala Brigitte Bardot

Dags för mode och denna gång vänder vi oss tillbaka i tiden. Min största mode ikon idol är Brigitte Bardot hon är en makalös kvinna och lika känd idag som på 60-tal VEM idag kommer vara det om 40 år ??

Mode

 

sommarklanning

Denna baddräkten är bortom snygg….och vem vill inte ta ett mode dopp med Miss Bardot i sommar? :)

mode

inredningstips

Min absoluta personliga favorit med BB är denna rosa boheminspirerade T-shirt med fransar…mmm Me likeee!

inredningsblogg

Mode

Den franska megaikonen Brigitte Bardot är hetare nu än någonsin. Vi ser hennes perfekta lolita-ansikte på otaliga klädesplagg och även på årets badkläder. Hennes liv har alltid fashinerat mig då det inte bara varit en dans på rosor. Jag såg en dokumentär om BB nyss och det är mycket mörker som präglat hennes liv, bla. flera misslyckade självmordförsök.

Brigitte lever idag ett avskilt liv omringad av sina många djur. Hon är en sann djurrättsaktivist och har jobbat länge för att rädda bla. sälar som blir brutalt ihjälslagna vid jakt. Brigitte avslöjade också att hon gillar att åldras, eftersom det är befriande att inte längre bry sig om vad andra ska tycka hela tiden om utseendet osv….härlig poäng där :)

Jag gillar verkligen människor som Brigitte som inte bara är fejkat happy happy utan vågar visa sin sköra mänsklighet och mörker utan skam. Världen skulle bli så mycket bättre om vi människor vågar lätta lite mer på artighetsmasken och öppet vågar visa vårt sanna jag. Kort sagt BB är inte bara en skitsnygg sexsymbol, hon är en sann förebild för alla kvinnor som vågar vara sig själv utan cenur :)

Viva la Brigitte!

Ha en härlig dag!

LOVE M

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis