Jag vill börja med att tacka Anna från den härliga bloggen Bara Anna som tycker att inredningsvis är bäst bland inredningsbloggar :)  Hon har gjort en liten intervju med mig på sin blogg och ni kan se den HÄR

Jag verkligen högaktar kvinnor som Anna som vill lyfta upp andra kvinnor, istället för att baktala och trycka ner dem. Den kända kvinnliga avundsjukans ansikte är inte vackert och tillhör bara en tragisk liten individ med extremt dålig självkänsla, som inte gillar sin egen spegelbild.

Så Anna…. You go girl! :)

Nu till dagens inlägg och en annan av mina favorittjejer LC…
[hr]

bra inredningsblogg

inredning

Hur underbara är inte de här läckra sommarklänningarna…som gjort för a Summer night on the town :)

inredningstips

sommarskor

Färgen cerise är hot hot i sommar och är ett återkommande inslag i LC s nya kollektion…LOVE

solbrillor

sommarklanning

koksbankar

Lauren Conrad har alltid varit en av mina favorittjejer ända sedan hon var med i TV-serien The Hills (som jag slaviskt följde :) Hon verkar vara en genuin, rak och drivande tjej och det är egenskaper jag gillar skarpt. Lauren har efter The Hills gjort en framgångsrik karriär inom modebranchen och är nu egen designer.  Det ni ser ovan är denna sommarens kollektion från LC Lauren Conrad linje som finns bla. hos www.kohls.com

Jag ÄLSKAR denna kollektionen då den är helt i min egen smak. Feminint och sockersöt utan att för den skulle bli för dockflickigt. Färgerna är helt underbara och det får mig vilja ha sommar året runt. LCs nya kollektion får tio av tio möjliga och jag säger som till Anna ovan…YOU GO GIRL:)

Vad gillar ni LC s outfits???

Ha en underbar helg sötnosar

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

23 Comments

 1. Javisst är det väl härligt när man lyfter varandra istället för rackar ner, håller fullständigt med! Jag är förskonad (hittills) från elaka kommentarer och sådant på min blogg men resonerar som så att det är de intressanta och avundsvärda människorna som får kritik och det innebär att min blogg måste vara rätt trist, haha :)))

  Jättefin inspiration från Ikea i förra inlägget och även superfina kläder i detta!!

  Önskar dig en fin helg!

  Kraaaaaaam aka

 2. LC är en av mina stilförebilder också och jag älskar den här kollektionen :)

  Tummen upp för att du lyfter fram andra kvinnor, mer sånt behövs!

  Kram

 3. Underbar kollektion det där.
  Jag skulle vilja ha ett utlåtande av dig som det går bra för med bloggandet.
  Vad ska man tänka på när man har en blogg?
  Och hur skulle min blogg kunna bli mera intressant?
  Jag är tacksam för respons så ge gärna bra och dålig kritik!
  Kram Linda

 4. Lauren Conrad photographs so well – I’ve never seen her look anything but gorgeous! And I love her elegant, feminine style :)
  xox,
  Cee

 5. Hi Maria! Congrats for the interview! I wish I got more of the language but the same many congrats!:) Love LC too! I follow here from the show ”Laguna Beach” and totally adored her style! Great feature! Kisses and hugs, have a nice weekend dear! xo

 6. LC is just adorable. It’s so funny because just yesterday I was looking at Lauren Conrad videos to try to figure out how she does her eye make-up. So perfect. And such a nice interview of you. Always fun to find out more about you, my dear.

 7. I agree, dear Maria, she´s really cute and beautiful! And many thanks for your words in the first part of this post, it´s important to mention that woman should work together. How great that you had this interview.

  xx from Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 8. Håller med dig då det gäller tjejer. Håller också med dig att det är snygga kläder.

  The Hills såg jag någon gång men inte så ofta.

  Ha en trevlig helg!
  Kram

 9. I completely agree with you that everyone should support each other!!!! Okay, those pictures are so lovely and inspiring. I just want to go put on a lovely spring outfit and go on a picnic!
  xo
  styleontheside.com

 10. Många TACK för dina vänliga ord om mig och min blogg, det värmer ska du veta!

  Önskar dig en skön helg.

  Vi ses!

 11. The pictures are all fabulous and love the first photo with the bike.

  Happy new week
  hugs
  Carolyn

 12. Tack för dina fina ord i min blogg, det värmde. Tycker precis samma som dig att vi kvinnliga
  bloggare borde hylla varandra mer istället för att baktala och slänga ur oss elaka kommentarer. Detta inlägget med LC kunde inte passa bättre, hon är en stor förebild för mig och känns alltid äkta! Hoppas du får en fin start på veckan :)

 13. love Lauren! she’s one of my girls crush – great style and fabulous!:)

  wish you a fantastic week!

  a big kiss
  Aida

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.