fbpx

Favorit fashionista: Lauren Conrad

Jag vill börja med att tacka Anna från den härliga bloggen Bara Anna som tycker att inredningsvis är bäst bland inredningsbloggar :)  Hon har gjort en liten intervju med mig på sin blogg och ni kan se den HÄR

Jag verkligen högaktar kvinnor som Anna som vill lyfta upp andra kvinnor, istället för att baktala och trycka ner dem. Den kända kvinnliga avundsjukans ansikte är inte vackert och tillhör bara en tragisk liten individ med extremt dålig självkänsla, som inte gillar sin egen spegelbild.

Så Anna…. You go girl! :)

Nu till dagens inlägg och en annan av mina favorittjejer LC…
[hr]

bra inredningsblogg

inredning

Hur underbara är inte de här läckra sommarklänningarna…som gjort för a Summer night on the town :)

inredningstips

sommarskor

Färgen cerise är hot hot i sommar och är ett återkommande inslag i LC s nya kollektion…LOVE

solbrillor

sommarklanning

koksbankar

Lauren Conrad har alltid varit en av mina favorittjejer ända sedan hon var med i TV-serien The Hills (som jag slaviskt följde :) Hon verkar vara en genuin, rak och drivande tjej och det är egenskaper jag gillar skarpt. Lauren har efter The Hills gjort en framgångsrik karriär inom modebranchen och är nu egen designer.  Det ni ser ovan är denna sommarens kollektion från LC Lauren Conrad linje som finns bla. hos www.kohls.com

Jag ÄLSKAR denna kollektionen då den är helt i min egen smak. Feminint och sockersöt utan att för den skulle bli för dockflickigt. Färgerna är helt underbara och det får mig vilja ha sommar året runt. LCs nya kollektion får tio av tio möjliga och jag säger som till Anna ovan…YOU GO GIRL:)

Vad gillar ni LC s outfits???

Ha en underbar helg sötnosar

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis