Snart är det hög tid för alla härliga sommarfester som student, midsommar och sommarbröllop! Då kan det vara kul att ge bort en personlig present. Veckans valda webshop har ett unikt sortiment av fransk  inredning som kommer direkt från ljuva Frankrike.

Detaljer i glada färger och lätt galna mönster hittar vi hos butik frenchmix.se!

Fransk inredning

frenchmix

Supersött färgglatt porslin perfekt som present åt både yngre och vuxna med barnasinnet kvar. Gör varje frukost till en betydlig roligare stund!

Ni hittar alla produkter ovan HÄR

brickor

Jag som älskar katter bara avgudar brickan med den svarta katten, lik min egen honkatt Pärlan :)

Brickorna ovan finns HÄR

prydnadskuddar

Hotta upp sommarsoffan med några galna färgglada prydnadskuddar! Ni hittar dem hos frenchmix.se

fransk inredning

Fransk inredning

Butiken frenchmix.se blir lätt en favorit då de har annorlunda prylar som inte ses i var mans hem. Det ovan är Fransk inredning som präglas av starka färger och mönster som ger vibbar av dess färgstarka hemland Frankrike. Frenchmix har även andra accessoarer som väskor, smycken och annat smått och gott.

Varför inte ge bort några söta skålar med katter till den kattälskande vännen? Eller några nya fräcka färgstarka prydnadskuddar till lillsyrran som tar studenten? Perfekta presenter med personlig prägel, så kan man sammanfatta butik frenchmix sortiment av vackra smycken och inredning. En butik väl värd ett besök helt enkelt och speciellt för alla som liksom jag avgudar Frankrike.

Jag önskar er en fin solig helg och glöm inte att gratulera mamma :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.