Faceclinic göteborg - en skönhetsklinik att lita på

Faceclinic Göteborg – en skönhetsklinik att lita på

Innehållsförteckning

Känns huden torr, slapp och gammal ? När det är vinter och kallt, blir vår hud ofta i grav obalans. Själv kände jag efter och insåg att min hud var i rejält behov av fukt och då djupare fukt än bara ytligt från creme. Jag bestämde mig därför för att prova på en behandling som jag spanat på länge, nämligen Restylane Skinbooster. Jag har även testat Profhilo som är ett ämne som långsiktigt bygger upp kollagen i huden. Jag är bara SÅ nöjd med dessa behandlingar på Faceclinic och jag får alltid komplimanger för hur ung jag ser ut.

LÄS MER: Helena Brenke är bara bäst på fillers i Göteborg

Jag letade länge efter en väl etablerad och välkänd trygg skönhetsklinik i Göteborg, det blev till sist skönhetskliniken Faceclinic och det har jag aldrig ångrat!

Faceclinic i Göteborg

Hos bästa Helena Brenke på Faceclinic ligger ansiktet i trygga händer. Hon arbetar med fillers i olika former och utför arbetet med säkra händer där slutresultatet blir en strålande och backar tiden minst 10 år.

Faceclinic drivs och ägs av Thomas Westin och hans fru Susanne nedan. Thomas är specialistläkare inom Öron- Näs- och hals-sjukdomar. Han är även plastikkirurg och utför estetisk kirurgi, som tex näsoperation på Faceclinic i Göteborg.

Teamet på faceclinic i Göteborg är så proffsiga och kompetenta som det går att finna inom etstetik och medicinsk hudvård. Ja även spruträdda personer kan känna sig lugna här, speciellt när det kommer till att prova på fillers för första gången.

Plastikkirurgen Thomas Westin på Faceclinic utför mer avancerade skönhetsingrepp som näsoperationer, ögonlockslyft mm.

På senare år har Faceclinic fått ett tillskott med Malin som är en auktoriserad hudterapeut. Hon gör diverse ansiktsbehandlingar och föryngrande kurer, bra för bla. torr åldrad hud!

Faceclinic – en bra skönhetsklinik i Göteborg

De flesta känner väl vi detta laget till fettsugningen från helvetet, som ägde rum på en oseriös skönhetsklinik kallad skräckkliniken i Stockholm. Jag kan därför inte med ord betona hur viktigt det är att alla vänder sig till en seriös klinik vid injektionsbehandlingar. Faceclinic har bara väl utbildad sjukvårdspersonal och kompetent läkare som utför deras behandlingar. Jag fick jättegulliga sjuksköterskan Helena som utförde skinbooster behandlingen på mig. Hon känns trygg, säker och väldigt erfaren på det hon jobbar med.

Behandlingen går till så att man sprutar in Restylane på utvalda torra partier i ansiktet. Denna specialfiller ger inte volym som vanlig filler, utan fokuserar på fukt inifrån huden. Den återuppbygger förlorad spänst och bildar nytt kollagen som vi tappar när vi åldras. Ingen creme i världen kan ersätta det Skinboostern gör under huden och för alla torrhudade om vintern är detta en mirakelbehandling.

Efteråt är man öm efter sprutstick, så planera inte in massa grejer resten av dagen om ni gör denna behandling. Jag är supernöjd med skinbooster behandlingarna jag gjort och Helena säger att man tom. stoppar åldrandet i huden om man gör detta regelbundet …..bara det :)

Vi vill att du ska se ut som du känner dig ! – Faceclinic

Förrutom Skinbooster jag testat så erbjuder faceclinic medicinsk estetisk behandling i form av kirurgi, injektioner (botox, restylane), laser och medicinsk hudbehandling. Kort sagt letar ni efter en skönhetsklinik i Göteborg som ni kan 100 % lita på är det Faceclinic ni ska gå till. Varför tex. inte ge bort en filler-behandling i present till bästa väninnan som ständigt tjatar om nya rynkor :)

Vill ni boka tid hos Faceclinic gör ni det via bokadirekt HÄR

 

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024