fbpx

Faceclinic Göteborg – en skönhetsklinik att lita på

(Innehåller Jotex & Ellos annonslänkar)

Känns huden torr, slapp och gammal ??? Så här i gränslandet mellan höst och vinter blir vår hud ofta i grav obalans. Själv kände jag efter och insåg att min hud var i rejält behov av fukt och då djupare fukt än bara ytligt från creme. Jag bestämde mig därför för att prova på en behandling som jag spanat på länge, vid namn Restylane Skinbooster.

LÄS MER: Helena Brenke är bara bäst på fillers i Göteborg

Jag letade självklart länge efter en väl etablerad och välkänd trygg skönhetsklinik här i Göteborg, det blev till sist skönhetskliniken Faceclinic !

Skönhetsklinik Göteborg

skönhetsklinik göteborg

Hos Helena på Faceclinic ligger ansiktet i trygga händer. Hon arbetar med fillers i olika former och utför arbetet med säkra händer där slutresultatet blir en strålande hy likt en 20 åring :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

faceclinic göteborg

Teamet på faceclinic i Göteborg är så proffsiga och kompetenta som det går att finna inom medicinsk hudvård. Ja även spruträdda kan känna sig lugna här, när det kommer till att prova på fillers för första gången.

Här är plastikkirurgen Thomas Westin som också arbetar på Faceclinic. Han utför mer avancerade skönhetsingrepp som näsoperationer, ögonlockslyft mm.

Bra skönhetsklinik i Göteborg

De flesta känner väl vi detta laget till fettsugningen från helvetet, som ägde rum på en oseriös skönhetsklinik kallad skräckkliniken i Stockholm. Jag kan därför inte med ord betona hur viktigt det är att alla vänder sig till en seriös klinik vid injektionsbehandlingar. Faceclinic har bara väl utbildad sjukvårdspersonal och kompetent läkare som utför deras behandlingar. Jag fick jättegulliga sjuksköterskan Helena som utförde skinbooster behandlingen på mig. Hon känns trygg, säker och väldigt erfaren på det hon jobbar med.

Behandlingen går till så att man sprutar in Restylane på utvalda torra partier i ansiktet. Denna specialfiller ger inte volym som vanlig filler, utan fokuserar på fukt inifrån huden. Den återuppbygger förlorad spänst och bildar nytt kollagen som vi tappar när vi åldras. Ingen creme i världen kan ersätta det Skinboostern gör under huden och för alla torrhudade om vintern är detta en mirakelbehandling.

Efteråt är man öm efter sprutstick, så planera inte in massa grejer resten av dagen om ni gör denna behandling. Jag är supernöjd med skinbooster behandlingarna jag gjort och Helena säger att man tom. stoppar åldrandet i huden om man gör detta regelbundet …..bara det :)

Vi vill att du ska se ut som du känner dig ! – Faceclinic

Förrutom Skinbooster jag testat så erbjuder faceclinic medicinsk estetisk behandling i form av kirurgi, injektioner (botox, restylane), laser och medicinsk hudbehandling. Kort sagt letar ni efter en skönhetsklinik i Göteborg som ni kan 100 % lita på är det Faceclinic ni ska gå till. Varför tex. inte ge bort en filler-behandling i julklapp till bästa väninnan som ständigt tjatar om nya rynkor :)

Just nu har även Faceclinic en specialdeal- om man köper 2 ml Restylane och då får en behandling Botox på köpet !

bra skönhetsklinik i göteborg

Faceclinic = Perfect skin

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

Inredning ovan finns HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis