fbpx

Få rabatt på Flowerpot lampor

Alla ni som älskar Flowerpot lampor ska absolut kolla in detta inlägget. Flowerpot lampserie är en av våra mest älskade och dessa lampor är tidlösa i designen. Grundaren av Flowerpot serien var  inspirerad 60- och 70-talets Flower Power revolution. Lamporna känns dock riktigt rätt i tiden även idag. Man kan även se Flowerpot lampor i många offentliga miljöer, som på hotell och i restauranger. En hyllad lampserie som håller måttet år efter och och säkerligen kommer vara lika rätt om tio år från nu.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Just nu får ni dessutom rabatt på Flowerpot VP3 bordslampor och rabatten gäller från 1a Oktober ända till sista December. Kampanjpriset på bordslamporna är just nu 2095 kr (förut  2495 kr) så skynda fynda!

Flowerpot lampor

Flowerpot bordslampor går aldrig ur tiden och just nu får ni rabatt på dem.

Denna veckans valda webshop är lampemesteren.se som specialiserar sig på designlampor av toppklass. Lampemesteren är ett Danskt företag och har därmed många kända Danska designlampor i sitt stora sortiment. Rätt val av lampa i hemmet gör en stor skillnad. Hos Lampemesteren hittar ni allt från moderna lampor till klassiska tidlösa designklassiker. Deras motto är att kunden inte bara köper en lampa, utan även får reda på historien bakom varje lampserie. Själv har jag lärt mig mycket om olika designlampor när jag bloggat alla dessa år och det är mycket intressant.

Ett tips är att ni går med i Lampemesterens kundklubb då ni då får 10 % rabatt på ert första köp från deras välfyllda webshop.

Letar ni snygga tidlösa lampor som kommer vara lika rätt om tio år som idag, då är det Lampemesteren ni ska besöka bums.

Ha en lysande dag:)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis