Få rabatt på fillers hos bästa Helena Brenke

(I samarbete med tandblekning.co)

Helena Brenke är inte bara min hudvårdsguru hon är min lifes and youths saviour. Det spelar fasen ingen roll om man går dit sönderstressad och ser ut som Gollum i 3e världskrig. Sköna Helena svänger likt Askungeféen med sin trollspö-spruta och vips ser man några dagar senare ut som moviestar redo för Red carpet. Helena jobbar ju numer på finaste Ulrikakliniken i Kungsbacka, men det är väl värt resan. Jag skulle ALDRIG låta nån annan terapeut tafsa på mitt ansikte.

Helena Brenke

Denna gåva från Restylane får ni GRATIS om ni bokar fillers och använder koden INREDNINGSVIS :)

Och NU har jag ett kanon erbjudande för er som vill se sommarfräscha och 10 år yngre ut på direkten. Skriver ni in koden INREDNINGSVIS när ni bokar hos Ulrikakliniken så får ni 15% rabatt på filler och 25% rabatt på Botox Ni får just nu även ett kanon erbjudande med en gratis gåva från Restylane: Fuktmask med hyaluronsyra eller ett Highlighter stift / läppstift / en palett med puder. Ni kan göra bokningen hos bästa Helena HÄR

ALL orsak att bege er till bästa Helena Brenke och Ulrikakliniken med andra ord. Jag får alltid höra hur ung och snygg jag ser ut OCH tro mig det är helt Helenas förtjänst Utan henne hade jag sett ut som en söndersleten trollpacka i motvind haha.

Nå annat som lyfter ansiktet rejält är vitare tänder. Jag vill därför även passa på att tipsa om en grym sida för tandblekning vid namn tandblekning.co De har samlat de bästa hemmablekning märkena på ett och samma ställe. Perfekt om man vill jämföra och hitta sin personliga tandbleknings favo.

LOVE M

REA PÅ SAMMETSINREDNING

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.