(I samarbete med Allakando)

Jag skolkade skolan ofta under uppväxten. Helt enkelt för jag hade svårt koncentrera mig i vissa klasser och jag va även mobbad. Jag kände aldrig den där supporten och stödet som hade behövts i min skola. Som tur är har tiderna ändrats och idag finns det bra läxhjälp att ta till. Det kan tex vara ett bra alternativ att få en som är duktig på läxhjälp i hemmamiljö. Ibland kan frånvaron från skolmiljön vara ett bra sätt att hitta ny kraft att lära in.

Idag tipsar jag om ett företag med läxhjälp i Göteborg som heter passande nog Allakando.

Professionell läxhjälp i Göteborg

Företaget Allakando erbjuder läxhjälp i Göteborg med omnejd. Det grundades av Fredrik Fridlund som själv hade en mycket jobbig skolperiod. Han var på väg att få gå om 5e klass. Men han lyckades vända sin mentalitet och hitta till ett fokus i studierna. Han tog inspiration och metoder från det basketlag han tidigare vart med i. De hade haft en grym lärare som till slut vände laget från sist till 2a i SM. Fredrik insåg att allt handlar om rätt mentalitet och inställning. Detta tog han med sig i läxjobbet och gick senare ut med högsta betyg.

Nyckeln till framgång i skolan börjar alltid med lyhörda lärare. Hos Allakando hittar ni proffsiga privatlärare och mentorer som kan guida eleverna rätt i studierna. Perfekt både för elever som siktar på att få högsta betyg — och de som exempelvis behöver extra stöd och personlig uppmärksamhet.

Det vet jag själv från mina negativa erfarenheter i skolan att bli sedd och förstådd är nummer ett. Så bor ni i Göteborgsområdet och har ungdomar som behöver skolhjälp, då är det Allakando läxhjälp i Göteborg ni ska kolla upp.

Plugga smart!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.