Få presentkort på 500 kr hos Faceclinic på Fillers och IPL

Nu har jag en SUPERDEAL till er brudar! Jag går ju som jag berättat tidigare regelbundet till bästa Helena på Faceclinic här i Göteborg. Det finns verkligen ingen bättre på fillers och skönhetsvård än Helena det kan jag skriva under gånger tio. Nu har jag vart och provat på IPL hos Helena med fantastisk resultat. Huden får ett overkligt glow och alla fula fläckar försvinner som genom trolleri. Detta är en quick fix som passar perfekt inför en fest eller inför en het dejt :)

LÄS MER: Inredningstrender 2019 – 5 stora trender det nya året

OCH NUUUU det allra bästa ni FÅR ett presentkort på hela 500 kr om ni nämner Inredningsvis och besöker Helena på faceclinic i Januari 2019. Jag menar vad passar väl bättre än att möta ett nytt år med ett nytt ansikte :)

Här är sköna Helena med presentkortet som väntar på er om ni går till henne i Januari Nämn bara Inredningsvis så får ni rabatten vid fillerbehandling eller IPL behandling.

Fakta IPL

IPL-behandling används för hudföryngring, s.k. photo skin rejuvenation, där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen. Åldrad, särskilt solskadad hud har förlorat kollagen och därmed blivit rynkig och mindre elastisk. Med IPL-behandling har vi fått en ljusbehandling som ger hudföryngring genom att återställa hudens ungdomliga elasticitet på ett enkelt och effektivt sätt. IPL-behandlingen tar dessutom bort de ytliga blodkärl och pigmentfläckar som man ofta ser vid solskadad hud. 4-6 IPL-behandlingar med ca 3 veckors mellanrum rekommenderas vid photo skin rejuvenation för att få kollagennybildning och hudföryngring. Oftast IPL-behandlar man hela ansiktet eller halsen/dekolletaget.

Så känns behandlingen nåt? ja lite bränner det av ljuset men absolut inte så man inte klarar av det. Styrkan på lasern kan höjas stegvis för varje gång man gör en ny behandling. Jag är SÅ himla nöjd efter IPL och kommer absolut fortsätta göra den regelbundet. Jag menar hur snygg blir man på en skala i det torra kalla vintervädret? Då gäller det att ta till behandlingar som hjälper på djupet.

Så glöm inte nu om ni vill ha 500 kr rabatt på fillerbehandling eller IPL hos faceclinic Göteborg då nämner ni Inredningsvis till Helena när ni kommer dit. jag får alltid komplimanger att jag ser ut som 30 och inte 40 och nu avslöjar jag min beauty secret och den heter……Helena Brenke :)

Ni hittar Faceclinics hemsida HÄR och ni kan boka tid hos dem HÄR

Lycka till snyggisar :)

PUSS M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 146 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis