Få perfekt hy hos Helena Brenke på Ulrikakliniken

Min allra bästa hudterapeut Helena Brenke har bytt klinik. Numer finns hon på Ulrikakliniken i Kungsbacka. Såklart tog jag kontakt med Helena när hon flyttat över och fick ett första besök på den nya kliniken. Den ligger SÅ mysigt mitt i Kungsbacka centrum, närmare bestämt på Kyrkogatan 13 d. Kliniken i sig är supermysig och man känner ett välkomnande lugn redan när man stiger innanför dörren.

LÄS MER: Helena Brenke är bara bäst på fillers i Göteborg

Jag brukar ju annars få vanlig filler av min Helena, men denna gång har jag testat en ny behandling. Jag fick nämligen prova på en grym injectionsbehandling vid namn Profhilo. Profhilo stimulerar hudens produktion av hyaluronsyra, bildandet av kollagen, kerationocyter och underhudsfett. Profhilo återskapar förlorad vävnad kring tex kind och käke. Huden återuppbyggs och stramas upp på ett naturligt, unikt och innovativt sätt utan att förändra utseendet.

Ulrikakliniken

Helena Brenke är absolut en av de BÄSTA på att utföra injektioner i hela Sverige. Hon är utbildad sjuksköterska och har det viktiga certifikatet man ska ha om man är en riktig injektionssköterska. Ni ska ALLTID titta efter märket ovan när ni väljer en person som ska utföra injektioner på er. Helena behandlar ansiktet med sådan proffsighet och känsla att man aldrig ser ”overdone” eller plastig ut efter behandling. Hon ger bara tillbaka det fylliga fräscha ansikte man hade som ung. jag lovar att ni kommer se minst tio år yngre ut efter några behandlingar hos superduktiga Helena. Hon utför olika injektioner som Botox, Restylane och nya Profhilo.

Här är den superfina Ulrikakliniken mitt i Kungsbacka. Det är sådan hemtrevlig känsla på kliniken att man aldrig blir nervös för behandlingarna. Det märks även att ägarinnan till kliniken har ett intresse för ett holistiskt tänkande. Då det är en touch av andlighet i inredningen och lugnande healing musik strömmar ut i behandlingsrummets högtalare. Så här borde alla sjukhus vara inredda då skulle inte så många människor känna skräck över att gå till sjukhuset.

Hur en klinik är inredd betyder jättemycket för all patienters välbefinnande både innan och efter behandlingar.

Så vill ni se sådär ungdomligt sommarfräscha ut innan sommaren börjat då ska ni absolut besöka Helena och Ulrikakliniken. Jag får alltid så många komplimanger över mitt utseende och hur ung jag ser ut, då säger jag alltid det är Helenas förtjänst. Hon är som min egen age reverse anden i  flaskan, som trollar mig yngre och yngre för varje gång :)

Ni kan läsa mer om alla behandlingarna på Ulrikaklinikens hemsida HÄR

Fillers forever!

LOVE M

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.