Få lyxig hotellstil i sovrummet billigt med JYSK inredning

( Inlägget är sponsrat av JYSK )

Jag har fått i uppdrag att göra en liten styling hemma hos mig själv med JYSK inredning. Jag valde då såklart att göra den i sovrummet, då  det är mitt favoritrum att inreda. Den omtalade hotellstilen i sovrummet slutar inte att vara poppis, nej vi ser den flitigt på diverse bloggar och Instagram sidor. Dock används där väldigt dyra lyxiga sängkläder. Allt fler bor dock i små hem, där många har dåligt ställt och har därmed inte råd med svindyra sängkläder.

LÄS MER: Bästa sommar REA från 4 kända butiker

Går det att få den lyxiga hotellstilen i sängen billigt? Yes! absolut och här visar jag hur ni får det steg för steg. Jag har valt att visa upp två bäddstilar för att ni ska få lite olika visioner. Den första sovrumsstilen är lite mer modern/maskulin och den andra mer feminint ljus med inslag av passionerat rött:)

JYSK inredning

(Innehåller Ellos Jotex Soffadirekt & Newport annonslänkar)

KÖPTIPS (Jotex länk) : Lyxig sänggavel lik min ovan hittar ni att köpa prisvärt HÄR

SOVRUM FÖRE STYLING

Här ser vi mitt sovrum före styling med JYSKs sängkläder och övrig dekorpimp.

Lakanet är alltid en viktig bas i hotellstilen och detta är ett dra-på-lakan från JYSK i vit satin, märke Kronborg 180×200 och ni hittar det HÄR 

SOMMAR REA FAVORITER

SOVRUM EFTER

Japp det går att få det lyxigt billigt!

Här ser vi hotellsängen utan och med min goa katt Brorsan! Min hankatt var ett stadigt inslag i denna styling och han är en sann superstar på alla foton han är med på haha:)

Produkterna ovan kommer alla från JYSK och ni hittar dem som följer:

Innerkuddar finns HÄR Kronborg stora vita örngott längst bak 50×90 HÄR I mitten grå pälskudde HÄR och längst fram mönstrade prydnadskuddar Kamelia HÄR Påslakanset Nell HÄR Grått överkast Hirsholm i fantastisk glansig kvalitet HÄR Äkta grått lammskinn HÄR OCH sist men absolut inte minst den fantastiskt fina lyxiga mattan med äkta hotellsvit känsla heter Birk är 140×200 cm och ni hittar den HÄR

Av alla fina grejer från JYSK jag stylat med så gjorde absolut mattan störst skillnad i mitt sovrum. Jag blev så himla förvånad över hur lyxig glansig kvalitet den har till att bara kosta 700 kr Mattan Birk från JYSK utnämner jag härmed till veckans megakap:)

Inredningsvis lyxiga sänggavel tips

Sänggavlar ovan hittar ni att köpa HÄR  HÄR  HÄR och HÄR

Styling två i feminin vårig stil:

Produkterna är nedifrån överkast Alvik natur och finns HÄR Urmysiga vita fårskinn (som katter älskar:) finns HÄR Mörkt vinröda prydnadskuddar ger den där lyxiga känslan direkt och ni hittar dem superbilligt HÄR

Bonustipset: Jag MÅSTE bara tipsa speciellt om detta täcket från Jysk jag använder just nu. Jag tål inte dun så använder alltid syntettäcken. Jag har lääängggeee letat efter ett syntettäcke med äkta dunkänsla men har alltid blivit lika missnöjd varje gång. MEN denna gången fick jag jackpot då Jysks täcke Keisaren (bara namnet) från märket Värnamoofsweden slår ALLT jag testat någonsin. Det är av syntet men ändå jättefluffigt, varmt och mysigt, samt ger den där lyxiga duntäckekänslan som jag letat efter i ca. hundra år.

Om man kan bli kär i ett täcke så är jag det i Keisaren passionerat just nu och jag vill aldrig ha något annat ever. Det kostade dessutom bara 650 kr när jag köpte det på JYSK mellandagsrea. Snacka om ett av de bästa billiga inköp jag gjort i mitt liv. Vill ni själva ha detta underbara drömtäcke hittar ni det att köpa HÄR

INREDNINGSVIS SHOP

Jysk inredning

LÄS MER: Inreda liten lägenhet större – 6 bästa tipsen någonsin

Jag måste medge att jag är mäkta impad av JYSK inredning allmänt efter denna stylingen. Jag hade inga större förväntningar på lågprisvaror först, men insåg snart hur fel jag hade. JYSK har kanon grejer och framför allt när det kommer till sovrumsinredning. De har även prisvärda produkter inom allt till hemmet. Det blev en sådan makalös skillnad med framför allt mattan på plats i sovrummet, att både jag och vännen som var med blev lätt chockade:)

Dessa stylingar som jag nu har gjort bevisar än en gång att mitt eget bloggmotto ”lyxigt till budgetpris” verkligen är sant. Det behöver heller inte se billigt ut bara för att produkter är billiga och ja ni ser ju själva vad jag menar här ovan på fotona från mitt eget hem.

Hoppas att ni blev riktigt inspirerade och sugna på att göra en egen sovrumsmakeover därhemma nu. Ni hittar all JYSK inredning på deras hemsida Jysk.se och de har även en Instagramsida ni kan kolla in @jysksverige

Budgetlyx är grejen!

LOVE Maria

SOMMAR REA SHOP

Newport
22 239 SEK27 799 SEK
Jotex
999,50 SEK1 999 SEK
Homeroom
1 439,20 SEK1 799 SEK
Soffadirekt
10 995 Kr14 995 Kr
Soffadirekt
2495 SEK3995 SEK
Soffadirekt
5995 SEK9995 SEK
Homeroom
1 759,20 SEK2 199 SEK
Newport
17 596 SEK21 995 SEK
Nordic Nest
2.123 SEK3.119 SEK
Ellos
1 196 SEK1 495 SEK
Homeroom
1 279 SEK1 599 SEK
Homeroom
1 599,20 SEK1 999 SEK
Ellos
6 199 SEK4 959 SEK
Homeroom
599,50 SEK1 199 SEK
Homeroom
2 519 SEK2 799 SEK
Newport
10 995 SEK

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply
  mia coman
  söndag, januari 14, 2018 at 08:39

  Hello Maria,
  I am a loyal customer Jysk in my country, Romania, and in stores and on-line. I am very good !!! What I see, I like it.
  Now I am looking for a 120/200 bed / mattress and … I have no choice! Maybe after all, I’ll find you.
  I wish you a beautiful Sunday … winter!
  Warm hugs, Mia

 • Reply
  Anna-Lena
  söndag, januari 14, 2018 at 10:17

  Men GUUUD! vad fint det blev och vad duktig du är:) jag ska kolla in det täcket för jag letar täcken som är varma just nu så tack för supertips. Anna-Lena

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, januari 16, 2018 at 22:53

   Härligt att höra tack och ja täcken är DIVINE :)

 • Reply
  Netti Starby
  söndag, januari 14, 2018 at 12:40

  Åh vad fint! :-D Kramis

 • Reply
  Linda
  söndag, januari 14, 2018 at 13:19

  hahah jag är precis likadan!
  Fint du har gjort det! :)

 • Reply
  Åsa
  söndag, januari 14, 2018 at 14:27

  Vad fint. Bra tips för mig som håller på att uppdatera sovrummet, ny heltäckningsmatta, nya gardiner, ny färg och kanske nytt nattduksbord.
  Jättefin blogg ?

  • Reply
   Maria Ljungström
   måndag, januari 15, 2018 at 11:59

   Åhh tack fina du :) jag tipsar även om att du kan gå in på min kategori ”sovrum” här på bloggen där finns massa mer härlig sovrumsinspo:) Lycka till med sovrummet och sänd gärna bild när det är klart :) LOVE M

 • Reply
  Marit
  söndag, januari 14, 2018 at 15:55

  Så fint det ble! Det ser ut som katten din likte seg der også :)

  Ha en fin uke!

  Klem, Marit

  • Reply
   Maria Ljungström
   söndag, januari 14, 2018 at 18:34

   haha tack:) ja katten Brorsan är alltid med på foton han älskar uppmärksamhet OCH mysiga pälsar lol:)

 • Reply
  Johan
  söndag, januari 14, 2018 at 19:36

  Fan vad snygg den första stylingen var! ska köpa kuddarna Grymt jobbat tjejen :) /Johan

 • Reply
  Karin B
  söndag, januari 14, 2018 at 21:06

  Så fint du har inrett!!!

 • Reply
  Frida
  söndag, januari 14, 2018 at 21:14

  Så himla fint! Behöver verkligen inspiration då vi vill fixa till i sovrummet när vi väl har hittat en säng vi tycker om :)

  • Reply
   Maria Ljungström
   måndag, januari 15, 2018 at 12:02

   tack Frida :) hoppas ni hittar en riktigt gudomlig säng och sovrumsinspirationen här inne hos mig då haha:) LOVE M

 • Reply
  Dixi Wonderland
  måndag, januari 15, 2018 at 09:25

  Älskar de första kuddarna som är lite randiga :D

 • Reply
  Eva
  måndag, januari 15, 2018 at 10:35

  Javisst kan man åstadkomma en hel del med billiga medel o det har du oxå visat här :) inredning o förnya lite är ju såå roligt :) kram å fin måndag

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, januari 16, 2018 at 22:55

   Tack och eller huuur! det behöver inte vara dyrt för att det ska se dyrt ut brukar jag säga :) fram för budgetlyx:)

 • Reply
  NATALIA
  måndag, januari 15, 2018 at 12:39

  Så fint :D

  Byxorna med pärlor är från KappahL :D

 • Reply
  majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken
  måndag, januari 15, 2018 at 15:39

  Vad fint!
  Sonen fick ett dubbeltäcke från Jysk i julklapp (18 år och tänker att inredning är bra julklapp inför framtida flytt).
  Varken han eller katterna har något att klaga på kan jag säga ;)
  Inte din misse heller ser jag…hehe

  • Reply
   Maria Ljungström
   måndag, januari 15, 2018 at 20:17

   TACK fining :) nä alltså min katt är BESATT i mys han flyger på varenda jäkla päls matte drar hem Här får man minsann inte ha en enda pälspläd för sig själv haha :) men goa är de katterna så svårt säga nej!

 • Reply
  Fnulan
  måndag, januari 15, 2018 at 17:55

  GUD så fint!!! Vi har faktiskt sängar från Jysk och är supernöjda!!
  Vad duktig du är!!
  Jag måste ha någon lång bänk/vitrinskåp eller nått i tv rummet men hittar ingen så det blir ingen…
  Suck på mig och inredning!!!
  Kram

  • Reply
   Maria Ljungström
   måndag, januari 15, 2018 at 20:19

   AWWW tack det värmde i snöstormen som just dratt in över Götet :) I denna kylan behöver man fasen ett mysigt täcke OCH jag rekommenderar dig STARKT testa det täcke jag själv har från Jysk just nu det är GRYMT :) Krammmm

 • Reply
  Lauren
  måndag, januari 15, 2018 at 19:54

  So beautiful!

  Lauren,
  http://www.atouchofsoutherngrace.com

 • Reply
  Kashayas
  måndag, januari 15, 2018 at 20:22

  Vad fint det blev. :-)

 • Reply
  ullie
  måndag, januari 15, 2018 at 22:42

  va duktig du är såå himla skoj o pimpa o fixa blev så fint o gillar i sovrummet

  ja tack det är väldigt jobbigt just nu hadde räckt med min egna värk o allt kram kram o fin morgondag

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, januari 16, 2018 at 22:51

   Tack så hemsk mycket :) och jag vet hur det är ha värk har vart kronisk sjuk i 13 år:( jag har kämpat mycket och är bättre om inte helt bra. Vi håller tummar det kommer en ljusning detta nya år och att vi får en varm fin sommar :) Krya kram Maria

 • Reply
  Lena
  tisdag, januari 16, 2018 at 07:21

  Vad fint det blev och så duktig du är :) Så kul att se dina bilder och jag tar med mig en hel del tips hur du har gjort :) Jag kommer följa din blogg :):):)

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, januari 16, 2018 at 22:57

   Åhh tack:) och vad KUL med en ny bloggläsare:) mer sovrum ulovas snart :) Kram M

 • Reply
  Lena
  tisdag, januari 16, 2018 at 07:22

  Men så snyggt det blev och så duktig du är :) Så kul att se dina bilder och jag tar med mig en hel del tips hur du har gjort :) Jag kommer följa din blogg :):):)

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, januari 16, 2018 at 22:49

   TACK! fina du och vad kul med en ny bloggläsare :) Mer sovrumsinspo utlovas snart :) Kram Maria

 • Reply
  Linda
  tisdag, januari 16, 2018 at 10:25

  Men wow så fint!!

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, januari 16, 2018 at 22:58

   tack Linda och kolla in på Fredag då kommer ett Norskt sovrum i särklass :) Kram M

 • Reply
  Kristin
  tisdag, januari 16, 2018 at 12:53

  Du borde jobba som inredare ist för bloggare då det var absolu den snyggaste sovrumsstyling jag sett :) BRA JOBBAT! Hlsn Kristin

 • Reply
  Sebastian
  onsdag, juni 13, 2018 at 00:57

  Hej Maria! En fråga angående täcket Kejsaren du rekommenderar i detta inlägg. Jag hittar det bara i 150×210 på JYSK. Men hittar inget som dubbeltäcke. Ser ut som du själv använder ett dubbeltäcke?

  • Reply
   Maria Ljungström
   onsdag, juni 13, 2018 at 11:08

   Hej Sebastian kul med en kille som läser :) Jo jag förstår att du tror att det r ett dubbeltäcke jag har men det är det inte. Jag har nämligen hittat på ett smart sätt att bädda så man inte får en glipa mellan två täcken. Jag tar ett vanligt täcke strlk och lägger det på bredden över sängen ist för på längden, då lurar det ögat att tro det är ett dubbeltäcke :) Du kan se vad jag menar i detta inlägget https://inredningsvis.se/inredning-sovrum-hotellstilen-pa-5-min/ Lycka till och kom gärna tillbaka :) VH Maria

   • Reply
    Sebastian
    onsdag, juni 13, 2018 at 13:58

    Ahhhhh haha riktigt smart :) Ska jag testa. Absolut

 • Reply
  Ellinor Jangenfeldt
  fredag, juli 6, 2018 at 14:52

  Hej! Verkligen supersnyggt! Var köpte du denna sänggaveln? Hittade inte den på Jysk.
  Ha det bäst! VH Ellinor

  • Reply
   Maria Ljungström
   fredag, juli 6, 2018 at 19:30

   Hej Ellinor! TACK för fina ord :) Nej Jysk har inte riktigt så glammiga sänggavlar haha :) Jag köpte den för flera år sen på AZ design MEN tyvärr säljer inte de gavlar längre:( Men kolla mitt inlägg om beige sänggavlar här https://inredningsvis.se/6-billiga-beige-sanggavlar-som-ser-lyxiga-ut/ kanske du hittar nån annan du gillar Lycka till och sänd gärna bild på din nya gavel sen :) VH Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.