Få jobb efter studenten med meet-a-student

(I samarbete med meet-a-student)

Sjung om students…….! Vad var det? lyckliga dagar? Men få studenter kan tyvärr se fram emot lyckliga dagar i den kommande stora ekonomiska kris i sviterna efter Corona. Vi står alla för en mörk oviss framtid och speciellt på det ekonomiska planet. Inget är som det tidigare varit och det kan kännas skrämmande för många. Andra låtsas som inget hänt och kör på som vanligt. Grejen är bara att det går inte blunda för den stigande arbetslösheten bland unga och bristen på jobb. Så vad kan man som student då göra för att få tillbaka någon form av framtidstro på jobb efter skolan?

Foto: Smålandsposten

Meet-a-student är en social plattform där studenter och företag kan mötas, för att nätverka och kommunicera med varandra. Detta är ett jättebra sätt för studenter att ta kontakt med flera företag medan de fortfarande går i skolan. Sedan efter skolan har de redan viktiga kontakter som behövs för att få en ny fast anställning. Hos Meet-a-student kan studenter söka lediga jobb, kommunicera och nätverka med företag, hitta nya intressanta kampanjer och events. De kan även ta del av värdefulla karriärsråd, allt från CV till LinkedIn-tips och intervjuförberedelser samt hitta olika studenterbjudanden.

Så hur funkar det? Jo studenter går in på Meet-a-students hemsida och registrerar sig. Sedan är det bara att börja söka jobb och bli synlig för passande företag. Studenterna kan enkelt hitta nya jobb som är baserade på den kurs eller utbildning de går. Att hitta företag redan under skoltiden ger mycket större chans att få ett nytt jobb, än att bara kastas ut i den brutala verkligheten efter student avslutning.

Jag tycker det är jättesynd att så många unga är arbetslösa. Men då är det bra att företag som Meet-a-student finns i den moderna tiden och försöker hitta nya lösningar. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer, där finns massor av bra info för att hitta det framtida drömjobbet. Lycka till!

Stay strong :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 195 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis