fbpx

Få hjälp mot Corona ångest med VM Läkarkonsult

(I samarbete med VM Läkarkonsult)

Corona krisen drabbar hårt ekonomiskt, det vet alla. MEN det som kommer bli mycket svårare i denna krisen är alla depressioner och ångest som kommer med den. Tänk tex på alla de tusentals människor som nu mister jobbet pga av Corona situationen. De kanske inte har mat på bordet till familjen och med det kommer depression. Eller alla vi i riskgruppen som går med konstant ångest att smittas av andra. Jag hade en period för en månad sedan som var en av de värsta i mitt liv. Eftersom jag lever med ångest redan innan Corona och även kroniska luftvägsproblem slog Corona hårt på mig. Jag var livrädd att bara gå till affären fick ångest andnöd av att vara nära människor. All denna ständiga paranoia och sedan isolering hemma blev för mycket. Jag kraschade totalt i min ensamhet, fick utbrott där jag bara skrek rakt ut. Jag såg en mörk framtid med konstant paranoia. Eftersom Sverige fullkomligt ignorerar Corona mot de andra länderna, blir det extra svårt med ångest här. Jag fick då hjälp via telefon av en psykoterapeut, det va jätteskönt att få tala ut ångesten och att gråta med någon. INGET kan tära på en människa som ångest och isolering. Därför ber jag alla som läser detta att SÖK HJÄLP, det finns jättebra terapeuter online och via tel.

Här tipsar jag om VM Läkarkonsult som erbjuder både fysisk mottagning men nu också digital hjälp.

VM Läkarkonsult finns som fysisk mottagning i Uppsala på Sjukhusvägen 3 .  Men om man som mig inte våga träffa personer live just inomhus, nu då är ett digitalt möte det allra bästa. VM Läkarkonsult erbjuder hjälp mot sömnstörning, ångest, depression, utmattningssyndrom, bipolär sjukdom, kris, ätstörning, tvång (OCD), psykos sjukdom mm. De erbjuder i dagsläget videosamtal med sina klienter. Här kan ni i lugn och ro få hjälp i hemmet via datorn. Det är en jättefin lösning i dessa ångestladdade smittotider.

Jag mår bättre efter samtalat med min psykoterpeut i telefon samt att man kan vara ute nu på sommaren. MEN jag tycker fortfarande Sverige borde skämmas så respektlöst äldre och de i riskgrupper behandlas. Folk skiter helt i regler, kör på som vanligt och håller heller inte avstånd. Jag fattar inte hur svårt kan det vara att visa respekt mot andra? Jag menar om alla samarbetade i denna viruspandemi, ja då skulle vi ett helt annat och snabbare slut.

Våga sök hjälp!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis