Få friskare tänder med distriktstandvården

(I samarbete med Distriktstandvården)

Jag har nyss dragit ut en av de stora kindtänderna. Jag hade infektion i en rotfylld tand vilket kan påverka hela kroppen via olika symptom. Jag började studera rotfyllningar och infektion i tänderna och fick en chock hur många människor som fått kroniska besvär kroppsligt från tandinfektioner. När de sen drog ut de infekterade tänderna blev de helt friska.

Vissa tandläkare i USA anser att man inte ska göra rotfyllningar alls då de alltid orsakar bakterier som sprider sig i blodet. I mitt fall fanns ingen tvekan efter allt jag läst att jag vill bara dra ut tanden. Nu när jag är av med den känner jag mig befriad. Min tandläkare är så himla bra som hittade min infektion. Det handlar alltid om att komma till RÄTT tandläkare med sina besvär.

Distriktstandvården Stockholm

Distriktstandvården i Stockholm är landets ledande kedja av tandvård med sina 26 kliniker runt om i Stockholm. Hos dem får man snabbt tandvårdstid utan långa jobbiga vänteköer. Distriktstandvården erbjuder allt från allmäntandvård som undersökningar och lagningar, till akuttandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård Det går även att dela upp tandvårdspriset med Klarna och många sista minuten undersökningar till halva priset erbjuds på deras hemsida. Man kan även få hjälp ekonomiskt via tandvårdsbidraget och här är fakta som gäller för att få tandvårdsbidrag:

FAKTA TANDVÅRDSBIDRAG

Det allmänna tandvårdsbidraget, ATB, är ett bidrag från Försäkringskassan som du får för att underlätta dina tandvårdskostnader. Bidraget delas ut varje år den 1 juli från och med det år du fyller 24.

Bidraget uppgår till maximalt 600 kronor eller 1 200 kronor beroende på din ålder. Är du 24-29 år eller 65 år och äldre är ditt tandvårdsstöd 600 kronor/år och är du 30-64 år ligger bidraget på 300 kronor/år.


Jag har själv tandläkarskräck och vet därmed vikten av att komma till RÄTT tandläkare. Jag fick en hemsk tandläkare en gång som iskallt bara sa allt som va fel med mina tänder när jag redan var rädd. Detta var inte i Stockholm utan på en privat klinik här i Göteborg. Men sedan dess säger jag till alla att prova runt bland flera tandläkare tills ni hittat er personliga favodoktor. Distriktstandvården har så många tandläkare att ni garanterat kommer hitta en tandläkare ni gillar och kommer tillbaka till.

Jag hoppas ni går och undersöker era tänder nu för kom rotfyllning är BIG NO!

Fram för friskare tänder!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 153 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis