(I samarbete med Attefallshuset24)

Attefallshus har ökat i popularitets status rejält de senaste åren! Vad är då ett attefallshus? Jo! Det är en bygglovsbefriad komplementbyggnad eller komplementbostadshus som får vara max 25 m2 och ha en . taknockshöjd på högst 4,0 m. Typer av komplementbostadshus är garage, utehus. poolhus eller bastu. Men på senare år har attefallshusen börjat användas som riktiga bostäder. Attefallshuset kommer praktiskt taget färdigbyggt och nyckelfärdigt. Det är bara några tillägg som krävs, men annars har man ett drömhus på plats rejält snabbt. Grundregeln för att få ha ett attefallshus är att man måste ha ett eller två bostadshus på tomten.

LÄS MER: Hetaste utemöbler 2021 – få en trendig uteplats

Några som är specialister på attefallshus och speciellt i timmerstuga modell, är attefallshuset24.se Här kan ni se ett urval från deras attefallshus sortiment.

Stilren timmerstuga tillverkad i hundra procent Svensl furu!

Hos attefallshuset24.se kommer ni garanterat att hitta just ert drömhus. De hjälper varje kund att gå från drömma om drömhuset, till att göra drömmen verklig på väldigt kort tid. Vem drömmer inte om en romantisk timmerstuga att mysa i? Hos attefallshuset24 kan ni få timmerhus tillverkade av senvuxen 100 % nordisk furu. Varför inte bygga ett lyxigt  sommarhus bredvid poolen i sommar?

Attefallshuset24 tummar aldrig på kvaliteten på deras attefallshus. De designar, producerar, levererar och monterar timmerstugor, fritidshus, kontor, förråd, garage, lusthus, bastustugor och grillstugor. Attefallshuset24 har Sverige största utbud av timmerbyggnader, med 200 som tex. stugor, förråd, garage och attefallshus. Om kunden trots alla modeller inte skulle hitta just sitt drömhus. Då hjälper Attefallshuset24 till med att rita och designa kundens hus, helt skräddarsytt efter egna unika önskningar.

Vill ni få ert drömhus på tomten redan i sommar? Kontakta då Attefallshuset24 så hjälper de er med hela processen, från början till start. Och beställer ni nu kan ni ha poolparty med grannarna, vid den nya timmerstugan redan i Juli :)

Allt börjar med en dröm!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.