fbpx

få en dröm segel semester med More Sailing

Det är mitt i semestertider och med det vill de allra flesta åka iväg nånstans. Man vill få ett miljöombyte från vardagens tristess och ge sig ut på äventyr. Oftast slutar det dock med samma resmål igen och samma personer att besöka som tidigare år. Detta kan i längden bli trist och inte så äventyrligt alls. Så varför inte prova på nåt helt nytt denna semester? Ett tips är att ta med familjen och ge er ut på en spännande segel semester. Många drömmer ju om att äga en egen segelbåt och ge sig ut till havs på sommaren. Det är dock både dyrt och en massa jobb med att ha en egen båt. Då är det bättre att hyra en segelbåt eller segla ihop med en erfaren besättning.

Idag tipsar jag därför om More Sailing som erbjuder allt det och lite till! Med dem kan ni bland annat segla genom Medelhavet där ni kan juta av den magiska miljön och den förstklassiska Medelhavsmaten.

Segel semester

Själv har jag alltid dröm om att segla runt Kroatien och insupa de magiska vyerna. Det är så många städer och platser omkring Medelhavet, med en spännande historia. Sedan är jag även svag för den hälsosamma medelhavsmaten, då speciellt det Italienska köket.

Tänk att få vakna till synen av dessa vackra vyer på bilderna nedan och ovan. Det har de resnärer fått äran att göra, som har seglat ihop med More Sailing. Och nästa gång kan det bli just ni som får ta dessa vykort med er hem i mobilens bildlager :)

More Sailing erbjuder lyxiga segelresor både för erfarna och oerfarna seglare. Många kanske tycker det verkar skrämmande att ge sig ut till havs under längre tid. Speciellt om man inte seglat förut och inte har några båtkunskaper alls. Då erbjuder More Sailing segling med en erfaren Svensk besättning. I paketet ingår även flyg, mat, tranfer och övernattning i båtens dubbelhytt. Detta är det perfekta seglingspaketet för alla som drömt om att segla, men aldrig vågat sig på att testa.

Hos More Sailing kan ni även hyra båt utan besättning eller köpa en egen segelbåt. De länder ni kan segla till är Kroatien, Grekland, Italien och Karibien. Ni kan även välja att segla över Atlanten eller genom hela det vackra Medelhavet. Recensionerna om More Sailing är toppbetyg och många resenärer som har seglat med dem, är imponerade av den förstklassiga servicen ombord. Antingen slappnar man av helt och bara låter besättningen sköta allt. Eller så kan man delta i mer ingående i seglatsen och lära sig hur man seglar. Detta varvar besättningen med tips på bra resmål och mysiga restauranger att stanna till vid.

En dag med More Sailing börjar oftast med en dopp i det glittrande blågröna havet. Sedan serverar besättningen hemlagad frukost, innan det bär av mot nästa spännande destiantion. Detta blir en semester i världsklass, det kan jag lova. Tänk bara alla ljuvliga minnen ni kan ta med er efter denna lyxiga seglingsresa. En något mer exotisk semester en en trist camping hemma i regniga Sverige :)

Blev ni sugna nu på en spännande segelsemester ihop med More Sailing, då ska ni besöka deras hemsida för mer info HÄR Där kan ni även beställa deras kostnadsfria katalog med mer information och fakta om alla seglingsresor.

Håll segeldrömmen levande!

LOVE M

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis