Rea - 30 % rabatt på extra breda gardiner

REA – 30 % rabatt på extra breda gardiner

Just nu är det hela 30 % rabatt på lyxiga extra breda gardiner! Denna typ av större bredare gardiner trendar stort just nu. Vi har verkligen omfamnat “hotellkänslan” hemma. Det vill säga att inreda hemma med känslan av en lyxig hotellsvit. För att få den stilen krävs ett par riktigt lyxiga tjocka gardiner. Gardinerna ska gå hela vägen från taket ner till golvet.

LÄS MER: Så hänger du gardinerna som ett äkta proffs

Jag har själv gardinerna i sovrummet i sk. lager på lager. Detta kan jag rekommendera alla som vill ha lyxkänslan hemma. Man hänger upp en gardinskena i taket med två spår. Sen hänger man tunnare gardiner längst bak och de tjockare gardiner framför. Detta ger rummet den där efterlängtade exklusiva känslan vi alla vill ha hemma.

Här får ni nu veckans fynd med 30 % rabatt på extra breda gardiner!

Lyxig extra bred gardin i beige hittar ni HÄR

Ni hittar snygg greige gardin HÄR

SHOPPA FAVORITER

Manola 12 ljuskrona shop2
Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Fungo bordslampa
Nordic Nest
1 3691 825
Manchester taklampa
Nordic Nest
2 0953 499

LINNEBEIGE TRENDAR!

Ni hittar linnebeige extra bred gardin HÄR

Ni hittar grön gardin HÄR

Ni hittar ljusgrå gardin ovan HÄR

Ni hittar lila gardiner HÄR

Lila färg trendar stort i vår/sommar inom mode, men vi ser även denna härliga färg inom inredning. Ett tips om ni ska inreda med lila är att ha inte allt i lila, det blir grilligt. Utan ha istället några få utvalda textilier som kuddar och gardiner i lila och resten av dekoren i mer nedtonade neutrala färger.

Skir tunn extra bred gardin HÄR

Puderbeige gardin ovan hittar ni HÄR

Svart bred gardin ovan HÄR

3 misstag att undvika när du hänger gardiner

Fel 1: Att välja gardiner som är för smala
Det sista du vill ha under en tupplur på eftermiddagen är att bli oförskämd väckt av en solljusstråle som dina gardiner inte blockerar. Innan du köper gardiner, se till att panelerna är tillräckligt breda för att täcka dina fönster.

Så här fixar du det: Mät ditt fönster innan du köper eller gör dina gardiner. Gardiner bör vara ungefär två gånger bredden på fönstret du försöker skugga.

Fel 2: Inköpsgardiner som är för långa (eller korta)
Gardiner som är för korta ser besvärliga och på sin plats. De förändrar också ditt utrymme visuellt, vilket gör att tak ser lägre ut och rummet mindre totalt sett. Gardiner som drar på golvet kan vara en fara och samla damm lättare. Sikta på en mellangrund – kontroller som svävar precis ovanför golvet.

Hur man fixar det: För att hitta rätt gardinlängd, mät från golvet till där du hänger stången. Gardinlängder olika mått som standard längd och extra långa. Välj en gardin hellre några centimeter längre snarare än kortare. – Om det behövs kan du få gardiner som är för långa uppsydda. Du kan också välja anpassade gardinpaneler, även om detta kommer med en högre prislapp.

Fel 3: Hänga Gardinstången fel
Det är viktigt att montera gardinstänger på rätt plats eller dina perfekta längdgardiner kanske inte hänger ordentligt. En stav som sitter för nära toppen av din fönsterram kan göra att ett utrymme verkar mindre än det egentligen är. Det är också viktigt att välja en gardinstång som är bredare än ditt fönster. Detta gör att gardiner kan dras till sidan av fönsterramen och ger utseendet på ett större utrymme.

Så här fixar du det: Visuellt förlänger ditt rum genom att montera din gardinstång några tum högre än ditt fönster. Här är två användbara mätningar att veta: själva stången bör vara 8 till 12 tum längre än fönstrets bredd; En gardinstång ska monteras minst 4 till 6 tum över fönsterramen. För rum med höga tak kan du välja att gå högre med din gardinstångplacering.

SHOPPA FAVORITER

Manola 12 ljuskrona shop2
Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Fungo bordslampa
Nordic Nest
1 3691 825
Manchester taklampa
Nordic Nest
2 0953 499

 

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024