fbpx

inredningsdetaljer från butik Picokstockholm

Jag förespråkar alltid att det är inredningsdetaljer som avgör varje inredning. Idag har jag därför förmånen att tipsa om en butik som är sprängfylld med lyxiga inredningsdetaljer. Speciellt när det kommer till min största dekor passion ….prydnadskuddar :)

Inredningsdetaljer

inredningsdetaljer

 

inredningsblogg

Överkast där mönstret är gjort med blocktryck, vilket betyder att mönstret karvas ut ur träblock och sedan trycks för hand direkt på tyget. Inget slår genuint textilhantverk :)

inredningstips

Prydnadskuddar är de inredningsdetaljer som gör störst skillnad i ett rum på kortast tid. De är även lätta att byta ut efter säsong, smak och humör :)

klanning

Underbart vacker sjal av 100% ull från Kashmir i norra Indien. Sjalen vävs i vävstol och broderas sedan för hand. Finns att köpa hos PikocStockholm.

prydnadskuddar

porslin

koksinredning

Klassiska blå inredningsdetaljer gör sig överallt i vilken inredning det än månne vara.

inredning

stringhylla

Inredningsdetaljer

Vi fortsätter denna veckan med ett besök i butiken PicokStockholm, en favobutik just nu. För mig som är en sanna kuddnarkoman var det webshop-Love vid första surfbesök.  PicokStockholm bjuder på en lyxig mix av de vackraste inredningsdetaljer som broderade kuddar, Indiska kashmirsjalar, överkast och härliga ljusstakar mm.

Som jag sagt tidigare så har jag en stor passion för dekor från fjärran östern. Det är vackert att blanda modern stilren inredning med några få utvalda prylar från Kina eller Indien. Det ger en perfekt komination av kyligt skandinaviskt möter varmt exotiskt.

Det går även att besöka PicokStockholm om man är på ett besök i huvudstaden – de ligger på Kocksgatan 52. Ni får helt enkelt inte missa denna lyxiga butik och ni besöker den HÄR

Ha en kanondag, snyggingar!

LOVE M

picok stockholm logga

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis