Ett nytt mjällschampo för Nordiskt klimat – Mjällbusters

(I samarbete med Mjällbusters.se)

Alla som har haft mjäll räck upp en hand! Finns det nåt äckligare att drabbas av i håret? Knappast och det kan vara ett helvete få bort mjäll när det väl tagit över skalpen. Jag har själv problem med ofta kliande hårbotten och torrt hår i topparna. När håret är fult känner man sig ofta ful i hela det yttre. Det är för det läggs så stor vikt på hur ett perfekt hår ska vara och se ut i media.  Ett hår med mjäll är lagom kul att synas med ute, speciellt på jobbet med svarta kläder eller ve och fasa på en dejt.

MEN som tur är finns det numer bra mjällschampo för olika hårtyper att bekämpa de små äckliga vita flagorna med. Idag tipsar jag om ett nytt mjällschampo vid namn Mjällbusters som är specialutvecklat för vårt hårda Skandinaviska klimat.

Det var faktiskt ägaren av Mjällbusters som kom på mjällschampo idén. Han hade själv tampats med mjäll men va missnöjd med de schampon han själv testat. Då kom idén att specialutveckla ett mjällschampo för vårt kända hårda Skandinaviska klimat som brukar slita på håret.

Vad är mjäll egentligen? Mjäll kan uppstå när hårbotten blivit irriterad eller torr. I en hel del fall beror det på svamp. Svamp är dock något vi behöver och är bra för vårt immunförsvar. Men i bland så kan vi få mjäll av det. Mjäll är ju annars när hårbotten är torr eller irriterad och då avsöndrar den det som kallas mjäll.

På Mjällbusters hemsida tipsas det även om Probiotika för en sund tarmflora. Grejen är att många problem med både hår och hud kommer från en mage i obalans. Genom att balansera upp tarmen kan svampinfektioner försvinna från kroppen och därmed också mjällen. Att kombinera mjällschampo med probiotika är rena mjälldödaren.

För att läsa mer om hur ni använder Mjällbusters och mer hårbottentips kan ni besöka www.mjallbusters.se

Fram för mjällfritt hår!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 161 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis