Det är vad jag vill säga om det nya samarbetet mellan Himla inredningstidningen Sköna Hem! Kollektionen heter passande nog Himla BY Sköna Hem och är en minst sagt färgglad historia. Här har man på ett smart sätt vävt samman mode med dekor utan att det för den skull blir kitchigt eller kliché.

Stilen tillsammans blir en vild influens mix av oskyldigt syndiga Engelska skolflickor ihop med ett sexgalet frigjort 70-tal!

Sköna Hem

himla-by-skona-hem

Servetterna från Himla by Sköna Hem flirtar vilt med Brittisk internatskole looken!

himla-webshop

Höstens färger vinrött och mörkblått gifter sig fint tillsammans i denna mustiga vintage dukning.

himlaskona-hem

inredningstips-kuddar

Himla by Sköna Hem

Detta samarbete är bara så himla härligt, speciellt för mig som älskar all unik inredning som går ifrån det svartvita och tar sin egna färgstarka väg. Det är alltid lika spännande med olika samarbeten som de större företagen bjuder på. Ikea har även de på senaste åren tagit ett stort steg i rätt riktning genom flera unika samarbeten med nya unga designers.

Det jag vill säga till alla därute med kreativa drömmar, men som inte vågar ta steget att satsa, är att VÅGA! Visst det kan gå åt helvete men det som är mycket värre är att låta drömmen förvandlas till svart bitterhet och ångra det man aldrig gjorde.

Dröm först, sedan GÖR DET!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.