fbpx

Eriksberg – En God Historia om ljus i mörkret ( reklam )

Vi är mitt i den allra ljuvaste av årstider på året! Tänk tanken att inte kunna se allt det vackra i naturen just nu, att inte se blommorna längs vägen eller se den klarblå sommarhimlen gifta sig med det djupblå havet en varm sommardag. Vi tar ofta saker för givet, som att se och höra. I Eriksbergs nya kampanj har de rest land och rike runt för att samla ihop en god historia. De ville hitta udda unika personer som inspirerar genom att gått sin egen väg i livet.

I denna senaste kampanjen får vi vara med om ett känslosamt möte med den helt blinda musikern Ulf och hur han gått sin egen unika väg från mörker till ljus!

Eriksberg

Ulf blev helt blind vid bara 27 års ålder och var tvungen att acceptera sin situation för att kunna fortsätta leva. Hans historia är så otroligt rörande och inspirerande för alla med funktionshinder därute. Fast han gång på gång mött mörker ger han aldrig upp hoppet om ljuset och något bättre. Fast hans stora kärlek dog mitt i livet, vägrade Ulf bli bitter som många av motgångar blir. Nej han valde att använda sina negativa erfarenheter av att vara blind och förvandla dem till något kreativt och nytänkande.

Ulf driver idag populära restaurangen Svartklubben i Stockholm, där gästerna serveras mat och musik i mörker. Många gäster säger att i mörkret har de öppnat ögonen som de aldrig gjort innan. Gästerna kan sedan går ut i ljuset igen men det kan inte Ulf. Men att han trots sitt liv i mörker har valt att sprida sådant ljus och glädje till människor, det är bara så beundransvärt att jag nästan blir tårögd. Eriksberg har lyckats med sitt budskap då dessa historier kryper under skinnet och berör.

Vi borde alla se och lära av Ulf och hans enda raka budskap är…..att aldrig ge upp för bakom mörkret finns alltid ljuset.

LOVE M

 

 

(Detta inlägg är ett reklamsamarbete )

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis