Ergonomisk kontorsutrustning - tips

Ergonomisk kontorsutrustning – tips

Augusti är månaden då de flesta av oss går tillbaka till kontoret efter en lååång avkopplande semester. Tanken på att komma till ett kontor där stolen ger ryggvärk och datormusen ger musarm är dock inte ett dugg stressfritt för sinnet. Då kan det vara dags att rensa det gamla och möta hösten med en helt ny kontorsinredning, där kroppen kommer före arbetet istället för tvärtom.

Alla ska ha rätten att gå hem från jobbet utan smärta och känna glädje inför nästa arbetsdag istället för tyngd.

Ergonomisk kontorsutrustning

kontorsutrustning

Att sitta på Back App sadelstol är som att sitta på en häst. Man uppnår samma effekat dvs. en rak rygg som stärker och bär upp sig själv. Back App stolen finns i och efter timmar av bloggande med FEL STOL och fett ont i ryggen vet jag verkligen vikten av en ergonomisk bra arbetsstol :)

kontorsstol

Steppie 004 (2)

Steppie balansplatta ser vid första anblick lite lustig ut. Men för den som har ryggproblem är denna platta ett litet mirakel. Jobba stående och känn hur ryggraden balanseras och stärks perfekt med hjälp av Steppie plattan.

hemmakontor2

snygga hemmakontor

rollermouseredplus_12

Med denna specialmus slipper du gå till naprapaten stup i kvarten pg.a musarm. RollerMouse red gör att man håller armarna tätt intill skrivbordet när man jobbar vilket motverkar skador i armar.

hemmakontor3

En sådan lite förändring som ändå ger så otroligt stor förändring. Jag talar såklart om trådlöst headset här från märket Jabra med kristallklart ljud och senaste teknologi. Med hjälp av detta head set kan du sitta i solen på terassen och jobba och ändå ha perfekt mottagning :)

kontor

Ergonomisk kontorsutrustning

En firma som verkligen tagit fasta på det här med rätt kontorsutrustning är Webshopen Ergopartner. De har ett välfyllt sortiment av alla möjliga ergonomiska hjälpmedel till hemmakontor och arbetsplats. De har specialiserat sig på hjälpmedel som gör att arbetet blir lätt och roligt så som ergonomisk rollermus, datorhållare till laptops (jag behöver den :) och stolar där ryggen får avlastning vid datorn.

Det bästa med Ergopartner är att man kan låna hem produkterna i 14 dagar gratis innan köp. Då kan man i lugn och ro prova ut om den ergonomiska produkten passar. Är man sedan nöjd med produkten man lånat skickas en faktura som enkelt betalas. Ergopartner har även hämtat kunskap från sjukgymnaster och arbetförmedlingen. De har mer än 10 års kunskap om ergonomi och inredning på arbetsplatser, vilket gör dem till erfarna rävar i gamet.

Ha en stressfri och värkfri vecka :)

LOVE M

 

 1. Verkar som bra saker, stolarna ser riktigt sköna ut :) kram

 2. Smarta saker! Tycker dog det ser krångligt ut och ser inte skönt ut för fem öre… haha

 3. Vilka smarta prylar! :-)

 4. Ja det är ganska ofta man hittar sig sjäv sittandes i inte så ergonomiska ställningar på jobbe!

 5. Those chairs look amazing. What a difference it would make sitting comfortably in one of those.

 6. En sådan platta att stå på hade jag behövt på jobbet! :)

 7. Verkar ju helt underbara prylar, de bästa är man låna hem.

 8. Nice :)

 9. tack :) Detsamma!

 10. najsigt :)

 11. sv: Ja eller hur! Älskar att baka! Är så rogivande o så blir det ju så gott också :) Ja ta och baka du! Det är så trist att sommaren är över nu, usch.. Vill ha sommar längre :)

  Bra tips verkligen!
  Hur mår du annars idag? Vad har du för planer inför dagen? :)
  Kram!

 12. Åhhh en sån stol behöver stoffe ❤️❤️

  Kram
  Stoffe

 13. sv: Ja uch! Jag vill ha mera sommar!!!! Tack detsamma!♥ kram

 14. Vilka bra tips ! :)

  SV: Ja jag känner likadant, blev regn och rusk lite väl tidigt .

 15. En sådan stol behöver jag i skolan! får alltid ont i ryggen D:

 16. SVAR:
  Jag håller med! :) saknar också! börjar bli kyligt här

  Ha en superbra helg du med! :)

 17. Snygga stolar :D

 18. Visst är det viktigt med rätt arbetsredskap! På jobbet är jag mer noggrann men här hemma blir det ju inte så lång tid framför datan… Kram Suss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024