fbpx

Ergonomisk kontorsutrustning – tips

Augusti är månaden då de flesta av oss går tillbaka till kontoret efter en lååång avkopplande semester. Tanken på att komma till ett kontor där stolen ger ryggvärk och datormusen ger musarm är dock inte ett dugg stressfritt för sinnet. Då kan det vara dags att rensa det gamla och möta hösten med en helt ny kontorsinredning, där kroppen kommer före arbetet istället för tvärtom.

Alla ska ha rätten att gå hem från jobbet utan smärta och känna glädje inför nästa arbetsdag istället för tyngd.

Ergonomisk kontorsutrustning

kontorsutrustning

Att sitta på Back App sadelstol är som att sitta på en häst. Man uppnår samma effekat dvs. en rak rygg som stärker och bär upp sig själv. Back App stolen finns i och efter timmar av bloggande med FEL STOL och fett ont i ryggen vet jag verkligen vikten av en ergonomisk bra arbetsstol :)

kontorsstol

Steppie 004 (2)

Steppie balansplatta ser vid första anblick lite lustig ut. Men för den som har ryggproblem är denna platta ett litet mirakel. Jobba stående och känn hur ryggraden balanseras och stärks perfekt med hjälp av Steppie plattan.

hemmakontor2

snygga hemmakontor

rollermouseredplus_12

Med denna specialmus slipper du gå till naprapaten stup i kvarten pg.a musarm. RollerMouse red gör att man håller armarna tätt intill skrivbordet när man jobbar vilket motverkar skador i armar.

hemmakontor3

En sådan lite förändring som ändå ger så otroligt stor förändring. Jag talar såklart om trådlöst headset här från märket Jabra med kristallklart ljud och senaste teknologi. Med hjälp av detta head set kan du sitta i solen på terassen och jobba och ändå ha perfekt mottagning :)

kontor

Ergonomisk kontorsutrustning

En firma som verkligen tagit fasta på det här med rätt kontorsutrustning är Webshopen Ergopartner. De har ett välfyllt sortiment av alla möjliga ergonomiska hjälpmedel till hemmakontor och arbetsplats. De har specialiserat sig på hjälpmedel som gör att arbetet blir lätt och roligt så som ergonomisk rollermus, datorhållare till laptops (jag behöver den :) och stolar där ryggen får avlastning vid datorn.

Det bästa med Ergopartner är att man kan låna hem produkterna i 14 dagar gratis innan köp. Då kan man i lugn och ro prova ut om den ergonomiska produkten passar. Är man sedan nöjd med produkten man lånat skickas en faktura som enkelt betalas. Ergopartner har även hämtat kunskap från sjukgymnaster och arbetförmedlingen. De har mer än 10 års kunskap om ergonomi och inredning på arbetsplatser, vilket gör dem till erfarna rävar i gamet.

Ha en stressfri och värkfri vecka :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis