(I samarbete med Capcito)

Alla är vi barn i början! Så även när det kommer till att starta och driva företag. Allt börjar med en idé, det vet nog alla entreprenörer därute som brinner för sin sak. Problemet är bara att många bra företagsidéer dör innan de får en chans att att ta fysisk form. Ofta pga. bristen på pengar och kapital att satsa från start. Jag har en vän som för några år sedan hade en så sjukt  bra affärsidé. Men bristen på pengar gjorde att han fick lägga startaeget företag drömmen på hyllan och skaffa ett vanligt jobb. Han fick även nej från flera låneföretag, fast hans idé var så klockren och en säker framtida inkomstkälla.

Men det finns nya vägar att ta för att nå entreprenörsdrömmen. Idag tipsar jag om Capcito.com som hjälper nya företag med finansieringen.

Företagsfinansiering

Idén med Capcito.com är att hjälpa småföretagare komma igång och få den där ekonomiska skjutsen som behövs i början. Capcito erbjuder företagsfinansiering genom företagslån med bra villkor eller genom att sälja företaget fakturor. Med Capcito Flex använder ni bolagets fakturor som säkerhet för att erbjuda en löpande kredit som kontinuerligt anpassas efter företagets försäljning. Kunden sen väljer själv när krediten uttnyttjas och betalar bara när den används. Detta gör att många småföretagare inte behöver oroa sig i onödan och får den trygghet som behövs vid företagets uppstart.

Självklart har jag tipsat min vän om capcito och jag hoppas verkligen han och fler som brinner för sina företagsidéer får göra dem till verklighet. För det ur små entreprenörsdrömmar som den största succéerna uppstått. Se bara på Ikeas Ingvar Kamprad :)

Keep the dream alive!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.