Enkel företagsfinansiering med capcito

Enkel företagsfinansiering med Capcito

(I samarbete med Capcito)

Alla är vi barn i början! Så även när det kommer till att starta och driva företag. Allt börjar med en idé, det vet nog alla entreprenörer därute som brinner för sin sak. Problemet är bara att många bra företagsidéer dör innan de får en chans att att ta fysisk form. Ofta pga. bristen på pengar och kapital att satsa från start. Jag har en vän som för några år sedan hade en så sjukt  bra affärsidé. Men bristen på pengar gjorde att han fick lägga startaeget företag drömmen på hyllan och skaffa ett vanligt jobb. Han fick även nej från flera låneföretag, fast hans idé var så klockren och en säker framtida inkomstkälla.

LÄS MER: 7 största trender i köket 2024

Men det finns nya vägar att ta för att nå entreprenörsdrömmen. Idag tipsar jag om Capcito.com som hjälper nya företag med finansieringen.

Företagsfinansiering

Idén med Capcito.com är att hjälpa småföretagare komma igång och få den där ekonomiska skjutsen som behövs i början. Capcito erbjuder företagsfinansiering genom företagslån med bra villkor eller genom att sälja företaget fakturor. Med Capcito Flex använder ni bolagets fakturor som säkerhet för att erbjuda en löpande kredit som kontinuerligt anpassas efter företagets försäljning. Kunden sen väljer själv när krediten uttnyttjas och betalar bara när den används. Detta gör att många småföretagare inte behöver oroa sig i onödan och får den trygghet som behövs vid företagets uppstart.

Självklart har jag tipsat min vän om capcito och jag hoppas verkligen han och fler som brinner för sina företagsidéer får göra dem till verklighet. För det ur små entreprenörsdrömmar som den största succéerna uppstått. Se bara på Ikeas Ingvar Kamprad :)

Keep the dream alive!

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024