fbpx

En röd ros till er

Jag sänder till alla mina vackra följare gamla som nya den här undersköna röda ros :) Den är förevigad i helgen när jag var på Botaniska här i Göteborg och så vacker mitt hjärta blöder. Den ger jag er av tacksamhet för, att ni varje dag förgyller min tillvaro med de mest underbara ord om min blogg :) Det bästa av allt, ni kan bevara den för evigt då den aldrig vissnar och dör.

TACK

LOVE M

[hr]

A red rose for you

I’m giving this wonderful red rose to all of my beautiful followers, new and old :) It was immortalized this weekend at the Botanical Gardens here in Gothenburg and is so beautiful that my heart bleeds. I’m offering it to you out of gratitude, because you light up my days with your most wonderful comments on my blog :) The best thing is that you can keep this rose forever – it will never wilt or die.

THANK YOU

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis