Påsken kommer verkligen tidigt i år! Här i Göteborg har vi absolut haft den längsta vinter EVER. Kylan tar fasen ALDRIG slut och det ligger fortfarande snö lite varstans fast det borde vara VÅR och milt nu när det är April. Påsken uppe på landet där jag växte upp var bara bäst. Vi gjorde alltid en stor mysig påskbrasa varje år och jag klädde ut mig till påskhäxa när jag va barn.

Här får ni lite härlig Pinterest påskägg inspiration som lockar fram barnet i den inbitnaste vuxen:)

 

Låt fantasin flöda när ni målar påskägg, att bejaka sitt inre barn är det bästa.

Inredningsvis köptips

Kaktusen är trendig i år och så även bland påskäggen!

Det är ju det Påsken ska vara barnslig, busig, färgglad och sådär lite halvt crazy. Jag firar i år Påsk med en nyfunnen vänskap. Vänskap är ju som vårens blommor om man vårdar den och låter den spira blommar den fullt ut. Men låter man bli att vattna och vårda den då dör den till sist ut

Dukningen jag kommer göra går i pink passion Påsk tema. Jag gillar inte gult på påsk så jag kör pastelligt rosa istället. Jag kommer fota det hela och lägga upp senare på bloggen.

Hur ska ni fira Påsk?

Jag önskar er iaf en riktigt GLAD PÅSK med mycket gott i påskägget:)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

7 Comments

  1. Härliga ägg du visar, men va snyggt med pastell rosa ägg ja firar nja äter gott sen inget mer liksom det räcker :) hoppas du får en riktigt fin påsk oxå kram

  2. Vackra ägg!!

    Svar: Den bästa Balders Hage-butiken finns i Alingsås! Där blir jag aldrig besviken.

  3. Här blir tyvärr inga ägg målade. Annars ser det väldigt dekorativt ut. Jag har inte heller fjäsrar i riset utan filtblommor och fjärilar.Lite ägghalvor har jag ändå dekorerat och ätit=) Även ätit sill och lax. Glad Påsk?

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.