fbpx

Perfekt planerad etta på Östermalm med textil i fokus

(Innehåller Jotex Hemtex och ellos annonslänkar)

Denna lilla etta på Östermalm i Stockholm är riktigt proffsigt planerad! Det är sällan jag blir impad av visningshem då de flesta ser samma ut med samma dekor. Men denna lilla stilrena lya längst upp i fastigheten är en klockren pärla.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Ett perfekt hem för unga singelkillen mitt i karriären, som sätter läget före kvm!

Etta på Östermalm

KÖPTIPS: Lyxiga textilier till billiga priser hittar ni att köpa HÄR

Det jag fastnade för först i detta hem var de perfekt placerade textilierna. De ger lägenheten känslan av rymd samtidigt som de avskärmar vissa delar som tex. sänghörnan. Det är det jag älskar med tyg, att det går att trolla med det.

Bor man dessutom i en liten lägenhet kan tyger ersätta tex. skåpsdörrar för att spara yta. Eller som ovan bli ett skydd för mer privata delar och få ett rum att dela sig till två.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

KÖPTIPS: Lyxiga gardiner perfekta att skilja av rum med finns HÄR

Ett super tips för små lägenheter är att sätta upp en gardinskena i taket som denna ovan. Då kan man sedan låta långa tyger gå från golv till tak vart man vill ha det i rummet. Det finns nämligen inga regler att gardiner bara måste sitta vid fönstren, nej prova er fram vart tygerna känns bäst i rummet.

Supersmart och snygg placering av Tvn!

Vem vill inte vakna med denna härliga vy över takåsarna, längst upp är alltid i topp:)

Alla foton ovan kommer från bosthlm.se

Jag tycker små hem är så mycket mer intressanta och personliga mot stora flådiga våningar. Vi kommer även att få se mycket mer av boenden på små ytor i framtiden. Säkerligen kommer bygg planeringen på små ytor då vara långt från var den är idag. En spännande bostadsutveckling att följa och det blir säkerligen många studenters blivande framtida drömhem.

LÄS MER: Här fyndar ni lyxiga gardiner billigt – gardiner med rabatt

Jag menar vem minns inte känslan av att rott hem kontraktet till sin allra första etta med kokvrå. Att dessutom ro hem en dröm etta på Östermalm, det är bara bonusen.

Ha en härlig helg!

Puss på er/Maria

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis