En Påskhelg av pink passion och svartaste sorg

Glädjen! Det har varit en minst sagt turbulent påsk för mig! Först anordnade jag Pink passion påsk party alá Hollywood glam style. Det var för mig och min nyfunna underbara kreativa vän Sofia. Vi talade om allt livet, döden, glädjen, sorgen och allt däremellan. Jag passade även på att klä ut mig i en sexig sådan där 50 shades mask ni vet. Jag ÄLSKAR maskerader och tycker vi i Sverige har alldeles för lite sånt. Jag tror alla har en 50 shades persona därinne som bara längtar att komma ut. Vi måste bara våga släppa fram passionen och längtan efter det spännande.

Sedan dukade jag såklart i rosa med glam-vibbar och här ser ni min påskafton i bilder.

Inredningsvis Påskfirande

Ibland måste man släppa ut sin inre 50 of shades of grey persona:)  visst är masken underbar?

Inredningsvis köptips

Till höger är min nya härliga uttryckande skrivande själsfrände Sofia. Det är bara det bästa i livet när man träffar vänner man helt synkar med på alla plan. Om du läser detta Sofia TACK för att du är du och ändra aldrig på det:)

Till vänster är fröken Inredningsvis redo att hitta sin egen Christian Grey:)

Ett tips om ni ska ha tema dukning är att ni använder oväntade saker på bordet som speglar temat. I detta fallet har jag pyntat med små ursöta glammiga chokladflaskor från Lindt. Jag pyntade även bordet med en glammig rosa miniväska, som min gäst senare fick i present ihop med en välförtjänt SPA-behandling.

Där är den!

OCH här är Pärlan min älskade lilla star eyes :( Hon är på djursjukhus just nu och vad som händer det kan bara ödet svara på. Min ångest som hennes mamma är bortom alla rimliga gränser.

Ber om ursäkt för kass bildkvalitet på vissa bilder men mitt vardagsrums ljus är inte lätt:)

Sorgen! Den svartaste sorg kom sedan på påskdagen, då min älskade honkatt Pärlan nästan dog av en kräkning. Det var en av de värsta ögonblick i mitt liv, då mina katter är mina barn. Pärlan hade kräkts efter maten i två veckor och jag har bara känt att något är fel. Ni vet hur det är som har husdjur att man blir ETT med sina håriga vänner och märker direkt när något ej står rätt till. Så det har varit akut till djursjukhus där jag totalt bröt ihop av sorg. Jag vet att när det drabbar magen är det ofta dåliga besked när det gäller djur. Jag går nu med sådan jäkla ångest och väntar på besked vad som hänt Pärlan. Bara husdjursägare kan förstå den ångesten när man lämnar in sitt djur och…..väntar:(

Det var helt klart en påsk med både passionerad glädje och svartaste sorg, men det är väl det som kallas….. livet.

Hoppas er Påsk var fin:)

Påskpussar Maria

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

11 kommentarer

Eva-Lena söndag, april 1, 2018 - 19:09

Åhhh vilken fin Påsk och vad vacker du är i masken du ser ut som en movie star :) Hoppas katten blir bra :) Kram Eva-Lena

Svara
Netti Starby söndag, april 1, 2018 - 19:28

Nej vad tråkigt med kissen och hoppas att det blir bättre. Så fina bilder och jag diggar allt rosa! :-D Kramis

Svara
Maxarna söndag, april 1, 2018 - 19:53

Vilket roligt tema.. Fint du gjort.. Va otäckt med din katt.. Tur det gick bra..

Svara
Josefine söndag, april 1, 2018 - 20:24

Härliga bilder!

Svara
Matilda Berlin måndag, april 2, 2018 - 08:30

Men wow vad fint dekorerat!! Älskar! Kram

Svara
Ann-Kristin måndag, april 2, 2018 - 09:47

Hoppas att allt går bra med Pärlan. Har själv två katter och vi har haft några mindre olyckor. Vet att hjärtat snörps i hop och man blir full av ångest. Pärlan har säkert fått i sig något olämpligt. Vill samtidigt tacka dig för alla braiga inlägg, ibland tror jag du kan läsa mina tankar, för du tar upp allt som jag funderar på. En varm styrkekram från mig.

Svara
Maria Ljungström måndag, april 2, 2018 - 11:53

Hej Ann-Kristin TACK vad glad jag blir du gillar Inredningsvis :) Jag behöver alla varma ord jag kan få just nu för de har kvar Pärlan på sjukhus och misstänker hjärntumör värsta mardrömmen som djurägare :( Ingen Glad Påsk just nu känner jag Kram Maria

Svara
Julia HW måndag, april 2, 2018 - 11:09

Mysigt med påsk!

Svara
majamyra| en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken tisdag, april 3, 2018 - 13:57

Ånej, lilla missen, hoppas verkligen Pärlan bättrar sig snabbt!
Coolt tema! Jag just nu ”fifty shades of dark circles under my eyes” :),…(hittat på Pinsta).
Kram

Svara
Maria Ljungström tisdag, april 3, 2018 - 18:19

Tack! Hon är hemma nu mår bra och har gosat två timmar konstant :)

Svara
Lauren tisdag, april 3, 2018 - 21:55

Lovely post and I love the print you have hanging on your wall!

Lauren,
http://www.atouchofsoutherngrace.com

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 kommentarer 143 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis