En ny matta en katt och en STOR skillnad

Få inredningsprylar förändrar ett rum snabbare och mer mirakulöst än en ny matta. Jag har haft mattlöst över sommaren i vardagsrummet då jag tröttnar lätt på mattor. Men nu har jag investerat i en riktig pärla. Denna mattan är sådär härligt vintage med läckert mönster.

Här är lite klassiska före/efter foton MEN jag ber om ursäkt för foto kvaliteten. Mitt vardagsrum är i särklass det mest svårfotade rum av alla. Till och med Aftonbladets fotograf gnällde på ljuset och hade svårt att få till det med proffskameran.

Men men ni får se en glimt av en ny snygg matta samt min katt Brorsan som vägrade lämna den:)

Matta

matta

FÖRE!

mattor

EFTER! med både matta och katter.

mattor grå

Jag älskar mönstret det ger rummet en classy touch :)

Mattan finns att köpa hos rugvista.se HÄR

mattor online

Mattor online

Min nya fina matta kommer från rugvista.se en underbar mattbutik online. Det jag fastande för hos Rugvista är hur annorlunda deras mattor ser ut mot många andra klonade butiker. De har tex. massor av Ziegler, Patchwork, Kelim och mina favoriter vintage mattorna. Sedan är priset SJUKT lågt nästan för bra för att vara sant. Men det var sant för jag såg direkt att mattan jag införskaffat har bra kvalitet i förhållande till priset.

Sedan har jag husdjur och alla ni som har katter vet vad som provar en mattas kvalitet allra bäst. Min honkatt Pärlan river till mattorna rejält när hon är på bushumör. Den förra mattan fick fula rivsår direkt, medan denna nya grå pallade Pärlans klöslek galant.

Så vill ni hotta upp med nya mattor inför en ny säsong besök rugvista.se ni kommer inte ångra er.

Matta V.s Katta!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

Lauren lördag, september 10, 2016 - 07:25

Love the way light comes into that room and that rug is perfection!

Lauren,
http://www.atouchofsoutherngrace.com

Svara
Lena i Wales lördag, september 10, 2016 - 13:56

Ja, ljus i samband med fotografering är inte lätt. Bild och verklighet överinstämmer inte alltid.
Ha en fin weekeend!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 288 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis