En dröm sommarstuga att döda för (nästan)

(Innehåller annonslänkar)

När man går igenom Instagram drunknar man av inspiration och foton, så det är sällan jag blir riktigt impad. Men när jag hittade denna sidan med mitt absoluta DRÖM sommarstuga var jag såld direkt. Ägarinnan har lyckats att binda samman alla foton på ett sådär genuint rödstuga-gräddtårta-veranda-kaffehörnet i trädgården-vis.

LÄS MER: 6 bästa badplatser i Göteborg och hångelvänliga

Så har ni en sommarstuga ni inte vet hur den ska inredas, här får ni stil inspiration att kopiera rakt av!

Sommarstuga

d

Här kan man lätt sitta och suga på kaffekoppen en stund! #myshörnträdgård

Utemöbler shop

sommartorp tips

Köptips: Billiga grejer till kök finns att köpa HÄR

Den gamla järnspisen, verandan, nyfångade blomster och de slitna gamla möblera ahhhhh så jäkla perfekt:)

sommarhus lantligt

Cred från Instagramkontot @torpet125

sommarstuga inredning

Köptips: Fina textilier till stugan hittar ni att köpa HÄR

En perfekt mix av antika mormorsmöbler och ett retro kök att mysa i.

sommarstuga

Sommarstuga

LÄS MER: 4 heta uteplats stilar 2020 värda att kopiera

Det har alltid varit min dröm att äga en liten röd sommarstuga med en grönskande trädgård att påta i. Kanske för att jag är uppvuxen i en riktig idyll mitt på landet. Så länge jag inte uppfyllt min sommardröm är det något i min rastlösa själ som längtar ut. Jag blir på sommaren som en fängslad häst, som egentligen bara vill springa fritt på grönbete.

4 tips för att hålla sommarhuset i toppform

1. Tvätta uppfarten och trottoarer

Ett bra ställe att börja med underhåll av sommarhus är att noggrant inspektera och rengöra alla trottoarer, däck, uteplats och uppfart. Det bästa redskap för att rengöra dessa områden är att använda en högtryckstvätt. Innan du börjar tvätta med krafttvätt är det en bra idé att kontrollera dessa områden för eventuella sprickor och ogräs. När du har gjort en fullständig inspektion av allt, tvätta bort all smuts, mögel och smuts som har byggts upp under det senaste året.

2. Rensa stuprör och mossa från sten

Från fläckar till mossa till bakterier, snurriga tak, sidospår och däck ser inte bara illa ut, utan kan också bidra till en rad andra hushållsproblem och till och med förkorta livslängden för ditt hem. Även om högtryckstvätt kan skada ditt hem och leda till dyra reparationer, är mjuk tvätt ett säkert, miljövänligt, biologiskt nedbrytbart alternativ som kan öka trottoarkanten, öka energibesparingarna och förlänga ditt hems livslängd

Mjuk tvätt rekommenderas för föremål som skärmar, utomhusmöbler i trä, cederträ, trä eller vinylbeklädnad. Du kan använda samma högtryckstvätt, byt bara ut spetsen mot ett munstycke som vidgar vattenstrålen så att den ändras till en lägre mjuk stråle.

3. Tvätta fönster och byt fönsterskärmar

Att tvätta dina ytterfönster kommer inte att göra stor skillnad om du inte tvättar dina fönsterrutor också. Ta bort dina fönsterskärmar och skrubba dem försiktigt med varmt tvålvatten. Om dina skärmar är för smutsiga för att rengöras, kanske du vill byta ut dem.

4. Förhindra insektsuppfödningsplatser

Vad är mer irriterande än mygg och getingar på uteplatsen när man ska fika? Varmare väder får tyvärr trädgården at vimla av insekter. En snabb spridning av insektspray utomhus runt omkretsen av ditt hus och trädgård kommer att hålla dig avslappnad på din trädgård, istället för att springa in i skydd. Du kan också täta dina fönster och dörrar för att stoppa insekter och myror från att infiltrera ditt hem i tid.

Keep the dream alive and it will become reality!

SHOPPA FAVORITER

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Lena i Wales onsdag, juli 6, 2016 - 15:35

Vilka fantastiska idyller!!!
Jag bor så härligt och vacker året runt, så det räcker. Men kul att se bilderna och få inspiration.
Kolla in hos mej, om du inte redan sett mej på TV idag!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 693 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis