fbpx

En bättre arbetsmiljö med Juliusberg Växtservice

(I samarbete med juliusberg.se)

Har ni en grå trist arbetsplats med dålig luft? Då är växtuthyrning en smart idé och något ni borde fundera på. Gröna växter är just nu extremt trendigt i inredningsvärlden. Men det inte alla vet är att gröna växter även styr hela vår planets ekosystem. Utan gröna växter i naturen skulle jorden snabbt gå under och vi med den. Gröna växter renar luften och placerar man flera växter i ett rum höjs syrenivån markant. På många arbetsplatser är luften urkass, torr och många får allergi och blir förlamande trötta av syrebrist.

Då är att anlita ett företag som sysslar med växtuthyrning den bästa lösningen. Ett företag i Stockholm som gör just detta är Juliusberg Växtservice De levererar gröna växter till alla arbetsplatser vilket inte bara ger bättre luft, utan även ger en mycket snyggare arbetsplats.

Att ha en stor växtvägg är poppis på många arbetsplatser i storstäderna.

Växtväggen är inte bara snygg den förbättrar även inomhusmiljön radikalt. En av de viktigaste funktionerna som en grön vägg står för är luftförbättringen. En växtvägg inomhus binder damm och kvalster och bryter ner det till näring, växtväggen renar och återfuktar luften, vilket är en viktig funktion i en vanligtvis rejält torr kontorsluft. Det vi upplever som dålig luft är ofta luft med en hög halt av koldioxid. Växtväggar inomhus producerar syre samtidigt som de binder koldioxiden.

Företaget juliusberg.se erbjuder växtuthyrning i hela Stockholmsområdet. Juliusberg satsar på miljövänlighet hela vägen från uthyrningens början till slut. De anställda på Juliusberg tar sällan bilen när de ska hjälpa kunder. För att vara helt miljövänliga åker de kollektivt med växterna till kunderna. Tar de bil så använder de sk. biogasbilar som är hundra procent miljövänliga. Juliusberg säger att de erbjuder marknadens bästa hyres- och skötselavtal på växter och växtinredning och deras egna filosofi är alltid:

Högsta kvalitét till ett lågt pris

Vill man som företag hyra gröna växter kontaktar man Juliusberg och får sedan en sk. växtinredare. Ihop med växtinredaren görs en plan upp hur växterna ska placeras på företaget. När det kommer till att hyra växtväggar så har Juliusberg marknadens bästa pris. Detta är möjligt genom att de har tagit bort alla mellanhänder. Juliusberg bygger själva växtväggarna i egen verkstad och genom direktimport pressar de priserna på växtväggens alla komponenter. Alla tekniska lösningar bygger på att tekniken skall vara i topp med det bäst priset. Juliusberg hyr ut förutom gröna växter även ut akvarium samt säljer fruktkorgar till jobbet.

Juliusberg skräddarsyr alltid alla lösningar efter varje kunds behov och förutsättningar. För att säkerställa den bästa kvalitén på företagsväxterna importeras de direkt från ledande leverantörer i Holland.

Personligen tycker jag växter på arbetsplatser är den absolut bästa lösningen för både miljön och för trivseln på jobbet. En grön miljö gör även människan lugnare och det kan ju behövas när chefen går åt hårdast på en ruggig Måndagsmorgon :)

Fram för mer grönt på jobbet!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis