Ellos koncept store Göteborg bjuder på trendrätt inredning

(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Ellos koncept store Göteborg levererar det måste jag säga. Jag är nog en av de sista som upptäckt Ellos relativt nyöppnade fysiska butik i Göteborg. Faktum är att jag gått längs gatan den ligger på flera gånger och missat den (fy på mig) Men häromdagen var jag på jakt efter prydnadskuddar inför en fotostyling och självklart tog jag mig då en runda till Ellosbutiken på Korsgatan 13 i Göteborg.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känslan

Om hösten ska stavas i en färg så är det alla gånger RÖTT. Då inte bara rött i en nyans utan rött i alla nyanser eller kanske 50 shades of red. När man stiger in hos Ellos koncept store Göteborg just nu så bara väller det av olika mustiga röda nyanser, samt höstens hetaste mönster….storblommigt.

Ellos koncept store Göteborg

Det första som möter ögat när man kommer in hos Ellos koncept store Göteborg är den rejält maffigt storblommiga tapeten OCH rött i alla nyanser tänkbart.

Här ovan ser ni några röda godbitar från Ellos höstsortiment 2018. Att mixa röda nyanser ihop med ett annat trendigt material guld, är hetare än hetast i höst.

LÄS MER: 10 lyxiga sammetsgardiner som rockar fönstren hårt

 

SHOPPA KONCEPT STILEN: Röd inredning ovan till REA-pris hittar ni ovan från vänster:

HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

Sammetsinredning ovan hittar ni billigt HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

Mer underbar inredning i sammet hittar ni HÄR

Något annat som fortfarande är hot stuff höst 2018 är vår älskade sammet, både i möbler och textilier. Här ovan ser vi några riktigt fina sammetsprylar från Ellos nya höstsortiment i sammet. Vi går en lyxig mjuk höst till mötes:)

På övre delen av Ellos koncept store här i Göteborg hittar vi en riktigt skön gardinhörna. Här kan man få exklusiva gardiner skräddarsydda, då Ellos samarbetar med Mimou. På övre plan av butiken är det mer naturnära nyanser som syns och mycket badrumsprylar.

Grymma gardiner till REA-pris ovan hittar ni HÄR HÄR HÄR och HÄR

Fler snygga gardiner HÄR

ELLOS Koncept store

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – intervju @interiorlifestylebyme

De BÄSTA är att ni får 20% rabatt på alla produkter ni handlar i detta inlägget. Ellos koncept store i Göteborg kan jag rekommendera ALLA att besöka som brinner för trendig inredning som inte är tokdyr. Göteborg har haft ett dåligt utbud av bra inredningsbutiker förr, MEN detta har def. ändrats de senaste åren. Först kom ZARA Home och glänste i Kompassen sen HM Home i Nordstan och nu då Ellos fysiska butik. Jag hoppas på att se ännu mer sköna inredningsbutiker de kommande åren.

Hittade jag då prydnadskuddarna jag letade efter den där dagen? Svar ja men det var faktiskt hos Zara Home och inte Ellos Home (Sorry Ellos:) Stylingen jag gjorde för min nya tavelvägg kan ni bla se på min Instagramsida @inredningsvis så in med er där nu och kolla vettja.

Har ni vart i Ellos koncept store? vad tyckte ni isf?

Ha en fin ny vecka!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.