fbpx

Ellos + gästdesigner = hot stuff

inredningstips

inredningsblogg

http://www.youtube.com/watch?v=Wk5EeFrlyZQ

Det kända svenska postorderföretaget Ellos har uppdaterat sig rejält och börjat samarbeta med skandinaviska designers. För mig som alltid tyckt Ellos har lite tant-lågpris-stämpel över kläderna är detta extra kul. Ellos sortimentchef säger att de ville göra något helt annat än tidigare och de har de verkligen lyckats med :)

Först ut våren 2013 är gästdesigner Pär Engsheden, skapare av bland annat kronprinsessan Victorias bröllopsklänning. Engsheden arbetar med Haute Couture i en värld av unika plagg och gediget hantverk. Kontrasten till Ellos, som står för det tillgängliga och folkliga modet, gör mötet både oväntat och väldigt spännande.

Videoregissören Jonas Åkerlund som bla. jobbat med Madonna har fotat klänningen på svenska modellen Frida Gustavsson. Bildserien porträtterar sex karaktärer ur modehistorien, alla i Engshedens Safariklänning.

Riktigt snyggt och klockrent samarbete enligt mig…you go Ellos :)

Vad gillar ni gästdesigners???

LOVE M

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis