inredningstips

inredningsblogg

Det kända svenska postorderföretaget Ellos har uppdaterat sig rejält och börjat samarbeta med skandinaviska designers. För mig som alltid tyckt Ellos har lite tant-lågpris-stämpel över kläderna är detta extra kul. Ellos sortimentchef säger att de ville göra något helt annat än tidigare och de har de verkligen lyckats med :)

Först ut våren 2013 är gästdesigner Pär Engsheden, skapare av bland annat kronprinsessan Victorias bröllopsklänning. Engsheden arbetar med Haute Couture i en värld av unika plagg och gediget hantverk. Kontrasten till Ellos, som står för det tillgängliga och folkliga modet, gör mötet både oväntat och väldigt spännande.

Videoregissören Jonas Åkerlund som bla. jobbat med Madonna har fotat klänningen på svenska modellen Frida Gustavsson. Bildserien porträtterar sex karaktärer ur modehistorien, alla i Engshedens Safariklänning.

Riktigt snyggt och klockrent samarbete enligt mig…you go Ellos :)

Vad gillar ni gästdesigners???

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

20 Comments

 1. Sv: Tack så mycket fina du! Vad glada vil blir! :D
  Nej, tyvärr så har vi ingen Twitter kopplad till Peppbloggen, däremot så har ju jag (Frida) min privata Twitter, fast det var väl inte riktigt det du var ute efter kanske :)
  Tack så jättemycket sötis!
  Stora kramar till dig!

  Hoppas du har haft en bra dag!

 2. RE: tyvärr har jag inte twitter, eller jag har men uppdaterar inget faktiskt haha. inget som jag har fastnat för tyvärr, fastnade snarare för instagram :)

 3. Kul att du kikade in till mig för nu hittade jag hit till din inspirerande o coola blogg. Både blogglovin o FB är på G hos mig. Ha en skön helg. Kramisar Tina

  • maria Reply

   Jag bugar och bockar:) har missat dem ska genast kolla och följa LOVE

 4. Vilken härlig blogg jag trillade in på nu! Tack för titten och kommentaren inne på min blogg! Hit återkommer jag gärna! Ha en fortsatt go kväll!

 5. Ja, Ellos har verkligen ryckt upp sig… ordentligt!

  Fin blogg du har! Kul att jag fick lite hjälp av dig
  att hitta hit *ler*

  Japp, har bloglovin. Använder det inte så mycket
  men antar att det bara är att söka på Meam Die :)

  Ha en fortsatt fin torsdag.

  kram kram Malin

 6. Jag tycker det är kul med gästdesigners! Det är helt otroligt vad det kan hjälpa till att lyfta en lågpriskedja….kolla bara på H&M! Men Ellos har verkligen ryckt upp sig på många plan. Kul och spännande! Mode ska ju vara tillgängligt för alla!
  Kram!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.