Ekologiska mjuka julklappar från Movesgood

(I samarbete med Movesgood)

Vem sa att mjuka julklappar måste vara tråkiga! På senare år har eco trenden exploderat och folk blir allt mer medvetna om vikten av miljövänligt tänkande. Framför allt har ekologiskt mode blivit väldigt populärt. Tyvärr står modeindustrin fortfarande för en av de mest negativa delarna om miljöpåverkan. Alla toxiska ämnen från färgad bomull och syntetiska ämnen i textil, påverkar och förstör hela vår vackra planet. Från den syntetiska modebranschen är det totala växthusgasutsläppet från den globala textilproduktionen på hela  1,2 miljarder ton per år.

Men som tur är kommer det allt fler miljövänliga eco modeföretag. Idag tipsar jag om movesgood som säljer eco mode helt tillverkat i naturvänligt bambu material.

Mode av eco Bambu

Ge bort några lyxiga mjuka julklappar i år genom kläder tillverkade i miljövänlig bambu. Bambu är den nya tidens eco material och en perfekt gåva för alla medvetna.

Ekologiska Bambu underkläder

Underkläder som är allra närmast kroppen känns extra viktiga för huden. Därför tipsar jag alla om att använda ekologiska material som andas. Underkläderna ovan från Movesgood är tillverkade av eco Bambu som ger ett följsamt mjukt material mot huden.

Tänk på att använder ni toxiska syntetiska underkläder går dessa toxiska ämnen direkt in i huden genom porerna. Många sjukdomar och hormonobalanser kan direkt kopplas till textil toxiska ämnen.

Varför inte ge bort ett lyxigt ekologiskt påslakan i julklapp? Tillverkat av 100 % mjukt följsamt Bambu material. Den perfekta mjuka presenten :)


Företaget Movesgood.com har satsat 100 % på ekologiska textilier. De säljer allt från mode till lyxiga sängkläder, allt tillverkat i härligt mjukt Bambu material. De har de perfekta mjuka julklapparna till hela familjen. Movegoods motto är:

Our mission is to be your first choice for sustainable basics, providing our customers with timeless, high quality and longer lifecycle clothes and accessories

Fakta om Bambu: Bambu är den perfekta ersättningen till den miljö ovänliga bomullen. Material av Bambu andas vilket ger en torr känsla i jämförelse med andra material. Materialet har även en viss förmåga att absorberar dålig lukt, vilket innebär att alla plagg håller sig fräscha längre. Eftersom tyg av bambu också är antistatiskt så är det både smutsavstötande och samtidigt extra mjukt mot huden.

Jag rekommenderar alla som letar mjuka julklappar att besöka Movegoods hemsida. De har ekologisk mode för alla smaker och det är så viktigt att bli mer medveten om den katastrofala miljösituationen vi faktiskt befinner oss i. Att börja handla mer medvetet och använda miljövänliga material är små steg mot en stor förändring.

Stay safe!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 163 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis