Vinn söta ekologiska leksaker från Ekokul

Har ni tänkt på vad barnen hemma leker med och stoppar i munnen när det kommer till leksaker? Ofta gör man inte det men alla borde för de saker barnen oskyldigt leker med är fullproppade av osynliga kemikalier och gifter.

Jag brinner själv för allt ekologiskt och idag har jag därför en tävling ihop med den gröna butiken Ekokul.se

TÄVLING

Ni kan nu VINNA ett presentkort på 300 kr att köpa ursöta 100% ekologiska leksaker för och dessutom bidra till att alla barn får en giftfri uppväxt.

Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar nedan om vad ni vill köpa för pengarna och varför. Tävlingen pågår fram till den 19 e Oktober.

Tre vinnare kommer sedan att lottas ut som alla får trehundra kronor var att handla från butik Ekokul… kul va :)

Ekologiska leksaker

leksaker eko

barnsaker

Det absolut viktigaste när det kommer till giftfritt är de saker barnen stoppar i munnen och har på huden varje dag. Ni kan nu vinna de här garanterat giftfria och naturligt tillverkade barnprodukerna från Ekokul.se

leksaker

abrnrum rosa

Söta ekologiska pottor i pastell finns hos ekokul.se

barnrum

Detta var mina favosaker som barn jag nämligen ÄLSKADE att rita & måla. Jag hade dock inte förmånen att äga hundra procent giftfria målargrejer som de ovan.

dockhus

Ekologiska leksaker

Jag kan inte med ord beskriva hur viktigt jag tycker att det är att tänka ekologiskt. Firmor som Ekokul lyfter jag på hatten för då de sätter barnens hälsa och vår framtid,  framför pengar och billiga material. I en värld där plastic fantastic regerar på alla plan är det nu dags att vända oss tillbaka till vårt ursprung där vi en gång kom ifrån …naturen.

Alla otaliga allergier hos barn samt beteendestörningar som ADHD och High sensitive har starka kopplingar till överbelastning av kemikalier i kroppens organ och framför allt i utrensningsfunktionen. Jag önskar själv att jag hade fått leka med ekologiska leksaker under min uppväxt, men ekologi var inte på modet då tyvärr. Som tur är var jag uppvuxen i ren miljö på landet och det är jag evigt tacksam för idag.

Så varför inte ge bort några söta ekologiska leksaker i julklapp i år ? då slår ni både ett slag för miljön, barnens framtid och får på köpet ett samvete lika rent som leksaken barnet leker med.

LYCKA TILL och vinnarna kommer jag att meddela inom kort :)

Ekologiskt är fantastiskt :)

LOVE M

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

43 kommentarer

Duapara onsdag, oktober 8, 2014 - 12:05

So sweet products :) interesting

Svara
Liborius onsdag, oktober 8, 2014 - 13:00

Åh! Jag vill vinna för att jag är för miljövänliga och ekologiska produkter! Har inga barn själv men däremot har jag tre småbröder på 2-5 år. Hade varit en perfekt julklapp från mig till dem och att det är ekologiskt är ju bara ett mega plus:)

Svara
Frida onsdag, oktober 8, 2014 - 13:07

Hejsan!

Jag har en väninna vars dotter snart fyller 1 år och de köper enbart ekologiskt vilket är väldigt bra. De har tipsat om Ekokul och det skulle vara roligt att köpa något just från denna butik. Jag skulle köpa Bitdjur Chan för det dröjer inte länge tills det börjar klia i tandsebissarna, om det inte redan har börjat göra det och denna leksak är extra kul för den piper också när man trycker på den :)

Jag håller tummarna för fullt!
Hälsningar Frida

Svara
Jessica onsdag, oktober 8, 2014 - 13:12

Vinner jag satsar jag på inredning till min dotters rum.
Vi flyttar till nytt hus om tre veckor och lilla damen är mycket bestämd med åsikter om sitt nya rum.

Jag hoppas på tur!

//Jessica

Svara
Sohejla onsdag, oktober 8, 2014 - 13:37

svar: tack detsamma! :)

Svara
Ulrika onsdag, oktober 8, 2014 - 18:15

Hej!

Fantastiskt med eko-produkter för barnen, att man inte har tänkt på det jämt är ju väldigt underligt egentligen när man tänker efter. Känns så självklart! Skulle vara hemskt tacksam om jag vann då jag väntar mitt första barn och skulle vilja köpa nappar i naturgummi, babylotion och annat bra att ha till den första tiden. Så att vi får den bästa starten man kan få :)

Ha det gott!
Kram Ulrika

Svara
Sandra onsdag, oktober 8, 2014 - 20:11

Så många och fina träleksaker det finns nu för tiden. Roligt att se!

Svara
Jenny Sjöberg onsdag, oktober 8, 2014 - 20:45

Det är ju så bra med produkter som värnar om alla. Och jag värnar om min dotter och hoppas på en docka till henne – hennes allra första! Ett fint och tryggt val.
http://www.ekokul.se/dockor/ekologisk-docka-brunett-20cm
Och rättvist ska det vara även här så sonen ska också få något. Fordonstokig som han är så får det bli en färja för det finns det inte någon i hans samling. Den skulle han ha mycket roligt med!
http://www.ekokul.se/badleksaker/farja

Svara
Fatemeh Gaffari onsdag, oktober 8, 2014 - 21:06

jag vill köpa målerigrejer till min brors barn. Jag kom ihåg några år sedan att min syster son som ritade och målade med sina kompisar testade och tuggade på färg pennor och lille pojken hade magsjuka 2-3 dagar. Han var liten 4 år gammal och tillsammans med andra barnen var de nyfikna att tugga färg pennor. jag fortfarande mår dåligt när jag tänker på hans situation under de 3 dagar som han hade magsjukan.
Jag blir jätte glad när jag tänker att ni har giftfria målerigrejer.

Svara
Jeanette torsdag, oktober 9, 2014 - 18:06

Jag är gärna med och tävlar! Om jag vann skulle jag köpa http://www.ekokul.se/vattenflaskor/dricksflaska-bla-katt och http://www.ekokul.se/babyartiklar/nappar/napp-naturgummi-stjarna-mane-0-3-man-anatomisk. Eftersom mitt barn skulle ha detta i munnen så känns det extra viktigt att framförallt de här produkterna är ekologiska.

Svara
Natalia torsdag, oktober 9, 2014 - 19:44

I almost bought that duck last week – I think they are adorable. Love the fact that they are non-toxic. x

Svara
Angelica Andersson torsdag, oktober 9, 2014 - 21:02

Ååh en tävling precis i min smak :)
Vi håller på att byta ut allt i vårt hem till giftfria alternativ, underbart att få bort detta!
Det kostar ju endel tyvärr när man har mycket att byta ut så ett bidrag hade ju varit helt perfekt!
Jag skulle isf handla badleksaker till vår lille bebis som äälskar att bada, det som storasyster lekte med har ju åkt i soptunnan och lillebror har bara en liten naturgummi anka nu att leka med ;) Hoppas på tur <3

Svara
www.underminavingar.com torsdag, oktober 9, 2014 - 21:27

Tack för att du besökte min blogg, kul att du gillade den!

Svara
Annica fredag, oktober 10, 2014 - 09:16

Skulle vilja köpa.. Kanin med röd scarf till mitt kommande barn som kommer nästa år. Perfekt gåva när hon/han kommer.

Svara
Emma J fredag, oktober 10, 2014 - 10:33

Jag skulle vilja köpa 3 badleksaker i naturgummi till min kusins små tvillingpojkar som snart fyller 1 år. Badleksakerna kommer de ha mycket glädje av både nu och flera år framöver när de badar och stojar i badkaret tillsammans!

Hoppas nu på riktigt mycket tur!

Svara
ALEXANDRA fredag, oktober 10, 2014 - 13:33

Jag har inga barn själv men bästa vännen har precis fått sitt första barn och därmed också blivit mer ekomedveten. Om jag vinner så skulle hon få presentkortet och då hon är väldigt noga med vilka leksaker lilleman har/får så kan jag tänka mig att det blir ett par mer ekovänliga leksaker.

Svara
Anette Wilson fredag, oktober 10, 2014 - 15:03

Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min syster som har haft det så jobbigt
det sista året.
Hennes dotter föddes med flera handikapp-VACTERL syndrom.
Den lilla måste sitta på pottan långa stunder varje dag trots att hon bara
är 10 månader.
Skulle kännas så bra om det vore en ekologisk potta.
Håller tummarna!

Svara
Eva fredag, oktober 10, 2014 - 18:58

Hej! Jag och min man tänker trä när vi köper leksaker, känns bra att nog i alla fall hälften av vår sons prylar inte är av plast. Det är nämligen inte helt lätt att förklara för släkt och vänner hur vi tänker. Om vi vinner så kommer de söta plåtskålarna och en pipmugg i rostfritt (under menyn dricka och äta) klickas hem då de sakerna vi har nu är i plast. Många kramar!

Svara
mickandialog fredag, oktober 10, 2014 - 19:28

Hej Maria.
Eftersom jag inte kan få barn, vill jag tävla för mitt gulliga systerbarn, mosters knyte. Hon är världens sötaste barn. Hon har föds med en sjukdom. Vi har alla varit rädda. Men inte hon inte. Hon är en riktig tuffing. Nu är hon frisk igen. Hon älskar djur, samt leksaker med djur. Hon är ett och ett halvt år. De där klossarna med djur hade hon gillat. Sedan skulle jag givetvis viljat måla med henne. Konstverk och så. Jag misstänker att barn äter lite på målargejer, så det är väl bra om moster har lite giftfritt. Vinner jag, så lovar jag en teckning, från oss. Kanske inte så sexig dock, men ärlig…….
kramis

Svara
Malin Svensk Björck lördag, oktober 11, 2014 - 05:47

Hej!
Jag kan inte få egna barn men tycker ändå det är viktigt att tänka på sånt här. Jag har 5 syskonbarn och den yngsta är ju i åldern då allt ska in i munnen.
Så dom här sakerna skulle jag köpa till honom om jag vann. Då kan han få roliga saker och få en bra start i livet med mindre gifter i kroppen.

http://www.ekokul.se/vattenflaskor/vattenflaska-barn-350-ml-trafik

http://www.ekokul.se/badleksaker/batkanna

Ha en härlig höst!
Mvh Malin Svensk tid

Svara
Maria Henrikson lördag, oktober 11, 2014 - 08:03

Mycket kul!
Hoppas hoppas på vinsttur!
Men om vi vinner blir det en ficklampa, microfon och hopprep!
Kram Kram Från Maria H.

Svara
Linda Sundqvist lördag, oktober 11, 2014 - 13:01

Hej. Jag är gärna med. Fick för 3 veckor sedan min lilla guldklimp. Vill att hon ska ha leksaker som är bra både för henne och naturen. Skulle köpa detta om turen var på min sida http://www.ekokul.se/sophie-giraff/sophie-giraff
http://www.ekokul.se/badleksaker/fred-badleksak-i-naturgummi

Svara
Anna Mårtensson lördag, oktober 11, 2014 - 16:59

Jag vill gärna vinna =) vill bara ha det bästa åt min lilla kille =)

Svara
Terese Engqvist lördag, oktober 11, 2014 - 22:03

Åh vilket härligt utbud av ekoprodukter. Jag har fått frågan att bli gudmor till en kär väns son. Det är världens finaste fråga att få och med massor av glädje och så glad jag blev. Dopet är om några veckor och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ge honom i doppresent. Fiba ekologiska leksaker hade varit perfekt som doppresenter.

Kram <3

Svara
Anette Carlsson söndag, oktober 12, 2014 - 04:01

Ekologiskt tänkande har jag mycket tack vare min biologilärare år 1988 som berättade mycket om hur vi skulle leva ekologiskt samt rättvisemärkt. Han levde som han lärde och jag vet ingen av eleverna som inte påverkades av hans tankesätt.

I mitt hem behövs det ständigt matlådor, jag försöker att vi ska äta så mycket vegetariskt möjligt. Det jag gör jag dels för etiska skäl men även för att kroppen mår bättre.

Allt hör ihop- tankesättet- ekologiskt och vårt sätt att äta och leva.

Jag skulle bli jätteglad för att vinna http://www.ekokul.se/matlador/rostfri-matlada-3-i-1

Svara
Millah söndag, oktober 12, 2014 - 13:19

Jag är väldigt noga med att köpa ekologiskt och det vore perfekt och tacksamt att vinna detta fantastiska pris. Jag skulle inhandla lite nytt till min flicka som verkligen älskar att måla:

http://www.ekokul.se/rita-mala/vattenfarger
http://www.ekokul.se/rita-mala/123-malarbok
http://www.ekokul.se/rita-mala/kann-igen-25-malarbok

Hoppas att jag har turen på min sida :) Kram // Millah
millahoman@hotmail.com

Svara
Jeanette söndag, oktober 12, 2014 - 14:38

Hej!

Vi har inga egna barn än men vänner och lillasyster ha fått så många små som springer runt om en och många är väldigt medvetna om BPA och andra miljöfarligheter och som dessvärre är skadligt men ändå finns i produkterna för våra små.
Jag skulle välja Kulbana Tracks & Ball och ge till min lilla systerson och tillika gudson för han är en liten sötis som man bara vill ge allt det bästa i hela världen.
Innan har jag gett honom turtlessaker (eftersom moster, jag älskade det som lite) men insett att det ekologiska temat är bättre för han, syster och världen i stort. =)

Svara
Emely söndag, oktober 12, 2014 - 16:33

Åh vilken härlig tävling! Mer eko till barnen!!
Jag hade köpt en sorteringslåda http://www.ekokul.se/traleksaker/sorteringslada
Min bästa kompis ska ha barn och hon är den första i mitt kompisgäng som faktiskt tänker ekologiskt. Allting till barnet är eko och hon börjar även själv att använda ekologiska produkter, så att det blir så bra som möjligt för barnet. Lycka hade varit att få ge henne det här presentkortet, eller att jag tittar ut lite produkter som jag vill ge till dem :) ha det gott.

Svara
Karin söndag, oktober 12, 2014 - 20:27

Vi försöker leva så klimatsmart det bara går, men ibland är det plånboken som sätter stopp! Just nu står vi inför att potträna vår lilla bebis, som snart är 11 månader, som om vi vann skulle vi använda pengarna till att köpa en giftfri, plastfri potta, så att vi med gott samvete kan potträna!

Svara
Maria Ljungström söndag, oktober 12, 2014 - 21:24

TACK alla för så stort intresse för ekologiska leksaker det värmer :) jag väljer vinnare snart

Svara
Annie måndag, oktober 13, 2014 - 18:46

Min lilla bebis ligger fortfarande i min mage, men vill ge henne/honom det bästa välkomnandet när det är dags, och en bra start med ett sunt och ekologiskt liv. Pengarna hade gått till nappflaska och napp. :)

Svara
Sara måndag, oktober 13, 2014 - 19:53

Då jag är ensamstående på heltid så är det alltid lite påfrestande när det börjar närma sig jul och klappar ska köpas till mitt barn, familj och vänner. Så det vore en stor lättnad att få vinna detta så bördan blir lite mindre i alla fall, och att dessutom få köpa smart och nyttigt känns extra bra! :) OM jag har turen med mig så skulle jag köpa den här till brorsdottern:http://www.ekokul.se/traleksaker/stapla-rakna då hennes mamma och pappa tänker mycket ekologiskt och är vegeterianer. Sen den här skulle jag köpa till bästa vännens son som är autistisk och jag tror han skulle hitta ro till att sitta och konstruera egna byggen just för att det är lätt, spännande och roligt: http://www.ekokul.se/alder/7-9-ar/happy-mais-smakryp.

Svara
Katarina tisdag, oktober 14, 2014 - 16:25

Min son fick sina första tänder för en vecka sedan och nu ska ALLT vara i munnen =) Det hade varit väldigt bra med en Sophie Giraff bitring så att han kan ha den i munnen utan att få i sig en massa kemikalier!

Svara
Janina tisdag, oktober 14, 2014 - 22:36

Har en 2,5 åring och en sju veckors bebis. Om det är något jag ofta velat byta ut så är det de läskiga badleksakerna i plast. Havsdjur badleksakerna i trä var ju helt underbara och skulle säkerligen uppskattas av min badtokiga son. Är även på jakt efter pipmugg så det skulle det oxå bli. Känns bra att det som är i direktkontakt med munnen är så säkert som möjligt.

Svara
Elisabeth fredag, oktober 17, 2014 - 00:38

Vi har köpt det mesta man behöver till en efterlängtad bebis som i bästa fall kommer som en riktig julklapp i år. Men inser att vi inte köpt en endaste leksak. Ekologiskt känns som ett naturligt val och det finns så mycket fint att välja på hos Ekokul. Barnets första present, undrar vad det skulle bli..?

Svara
Sofia Kolb fredag, oktober 17, 2014 - 08:38

”När kvalite och miljö får råda-väljer jag Ekokul som står för båda.”

Skulle köpa upp mig på en massa kul kalas-saker.Älskar kalas!!!

Svara
Anna Malin R fredag, oktober 17, 2014 - 14:10

Natur och miljö -det är vår familjs melodi!
att värna om den värld vi lever i är viktigt anser vi!
Därför väljer vi gärna butiker som uppfyller detta mest,
som Ekukul -miljövänlig lek då den är som bäst!
Jag skulle köpa Happy Mais till familjen den hela,
så att vi mysiga stunder tillsammans kan dela

Svara
lena lördag, oktober 18, 2014 - 15:48

Varje år så bakar jag pepparkakor med mina numera vuxna stalltjejer. Det är en tradition dom aldrig vill släppa:-) En av dom väntar sitt första barn i mars. Det vore så roligt att överraska med ett ekologiskt paket när vi delar ut våra klappar. En potta är alltid rätt:-)

Svara
Eva svensson lördag, oktober 18, 2014 - 17:54

Jag har nyss blivit Farmor så jag skulle välja att köpa Pandan, En härlig välkommen till värden gåva att må gott med och en gåva som gör gott för djur och natur.

Svara
Maria Ljungström måndag, oktober 20, 2014 - 13:26

Hej alla sötnosar vill säga ett stort TACK för allas bidrag och tävlingen är nu avslutat Jag och jag kommer att meddela tre vinnare inom kort :)

LOVE Maria

Svara
Fatemeh+Gaffari måndag, november 3, 2014 - 09:32

när och hur svarar ni , att vilka har vunnit?

MVH / Fatemeh

Svara
Maria Ljungström måndag, november 3, 2014 - 10:46

Vinnare av denna tävling är utsedda och jag meddelar alltid sådant via FB :)

LOVE M

Svara
Jenny Sjöberg måndag, november 3, 2014 - 18:34

Jag hittar inte vinnarna på FB så jag hoppas att man inte skulle höra av sig själv…
Men säkert är vinnarna meddelade så grattis till dem! :D Kommer gå att hitta mycket fint.

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

43 kommentarer 540 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis