fbpx

Vinn söta ekologiska leksaker från Ekokul

Har ni tänkt på vad barnen hemma leker med och stoppar i munnen när det kommer till leksaker? Ofta gör man inte det men alla borde för de saker barnen oskyldigt leker med är fullproppade av osynliga kemikalier och gifter.

Jag brinner själv för allt ekologiskt och idag har jag därför en tävling ihop med den gröna butiken Ekokul.se

TÄVLING

Ni kan nu VINNA ett presentkort på 300 kr att köpa ursöta 100% ekologiska leksaker för och dessutom bidra till att alla barn får en giftfri uppväxt.

Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar nedan om vad ni vill köpa för pengarna och varför. Tävlingen pågår fram till den 19 e Oktober.

Tre vinnare kommer sedan att lottas ut som alla får trehundra kronor var att handla från butik Ekokul… kul va :)

Ekologiska leksaker

leksaker eko

barnsaker

Det absolut viktigaste när det kommer till giftfritt är de saker barnen stoppar i munnen och har på huden varje dag. Ni kan nu vinna de här garanterat giftfria och naturligt tillverkade barnprodukerna från Ekokul.se

leksaker

abrnrum rosa

Söta ekologiska pottor i pastell finns hos ekokul.se

barnrum

Detta var mina favosaker som barn jag nämligen ÄLSKADE att rita & måla. Jag hade dock inte förmånen att äga hundra procent giftfria målargrejer som de ovan.

dockhus

Ekologiska leksaker

Jag kan inte med ord beskriva hur viktigt jag tycker att det är att tänka ekologiskt. Firmor som Ekokul lyfter jag på hatten för då de sätter barnens hälsa och vår framtid,  framför pengar och billiga material. I en värld där plastic fantastic regerar på alla plan är det nu dags att vända oss tillbaka till vårt ursprung där vi en gång kom ifrån …naturen.

Alla otaliga allergier hos barn samt beteendestörningar som ADHD och High sensitive har starka kopplingar till överbelastning av kemikalier i kroppens organ och framför allt i utrensningsfunktionen. Jag önskar själv att jag hade fått leka med ekologiska leksaker under min uppväxt, men ekologi var inte på modet då tyvärr. Som tur är var jag uppvuxen i ren miljö på landet och det är jag evigt tacksam för idag.

Så varför inte ge bort några söta ekologiska leksaker i julklapp i år ? då slår ni både ett slag för miljön, barnens framtid och får på köpet ett samvete lika rent som leksaken barnet leker med.

LYCKA TILL och vinnarna kommer jag att meddela inom kort :)

Ekologiskt är fantastiskt :)

LOVE M

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis