Ekologiska hudvårdsprodukter

( I samarbete med Purehabit.se)

Jag är övertygad om att lösningen på det mesta finns i naturen. Jag har alltid vart stort intresserad av örter och naturliga preparat ända sedan jag var barn. Vi är födda från naturen och när vi dör blir vi ett med naturen igen. Då är det ganska självklart att vi ska leva med naturen medan vi lever och inte leva mot den. Jag har studerat många örter och alla har sina unika egenskaper att hela olika åkommor. Vissa örter är stimulerande medan andra är lugnande som tex. lavendel och citronmeliss. Även huden mår bra av naturliga ingredienser och örter ingår i många ansiktscremer i nutid.

4 orsaker att välja ekologiska hudvårdsprodukter

  1. Innehåller bara naturliga läkande örter och ingredienser
  2. Innehåller inga onödiga toxiska gifter och ämnen
  3. Är bra för miljön med klimatsmarta produkter
  4. Innehåller inte starka parfymdofter som kemiska medel gör

Vill man avancera kan man gå kurser i att tillverka naturlig hudvård själv. Om man inte orkar det så finns det bra butiker med ekologiska hudvårdsprodukter som Purehabit.se Denna butik har allt inom naturlig hudvård och har produkter för olika hudbesvär. Gå bara in under flikarna hudtillstånd och hudtyp så hittar ni det mesta.

Företaget Purehabit är även noga att kolla upp alla produkter. De ska hålla många kriterier för att kallas ekologiska hudvårdsprodukter. För varje enskild produkt som Purehabit tar in i sitt sortiment så gör de en noga bedömning av innehåll, förpackning och tillverkare. Förutom hänsyn till hälsa och miljö ska det ligga god forskning bakom, bevisad effekt och resultat. OCH det bästa är att de kollar upp att inget är testat på djur. Efter alla hemska bilder från bla Kina på torterade stackars djur i djurförsök så tycker jag detta är nummer ett hålla koll på.

Alla orsaker i världen att välja ekologiska hudvårdsprodukter alltså och ni får ju även en strålande vacker hy på köpet.

Fram för Eco!

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis