fbpx

Tips på bra ekologiska hälsoprodukter

När jag tänker på rent liv tänker jag på ren luft, ren mat och framförallt hudvård som inte innehåller massa syntetiska toxiska tillsatser. Att säga att Botox inte är giftigt i marknadsförings syfte är inte bara dumt utan fullkomligt vansinnigt. Det är och förblir ett av världens giftigaste nervgift och bara namnet borde kanske ringa en klocka gott folk Bo… TOX som t o m kommer från ordet toxin.

Nya rön har bl.a. visat skrämmande resultat om hur Botox tar sig ut och färdas genom nervbanor i hjärnan sedan vidare ut i kroppen, hur detta påverkar människan i framtiden vill inte ens Gud veta. För att inte tala om den hemska Botoxförgiftning Botulism många fler har drabbats av ett en längre tids Botox användning :(

Ekologiska hälsoprodukter

Själv har jag ända sedan barn brunnit för naturliga metoder som örter, ayurveda, naturlig hudvård och andliga behandlingar och jag brukar alltid skämta om att att hade jag levt på medeltiden så hade jag absolut blivit bränd som häxa :)

 

Eteriska oljor gör susen under blusen!

De i SÄRKLASS bästa hudoljor jag använt har jag köpt hos Clearlife.se och är i form av Ginger och Neroli. Oljan med ingefära är värmande och bra vid träning och frusna muskler, doftar fräscht. Oljan med Neroli som är apelsinblomma är perfekt för mysiga massagestunder då den är erotisk sexig och har en doft av himmelriket :)

Båda oljorna kommer i otroligt bra smidiga pumpflaskor och oljan går lätt i i huden utan att fetta ner kläder och lakan.

inredningsblogg

Lacto Vital

Skönhet inifrån och ut och hur rätt är inte det. Allt börjar från magen är den inte i balans blir hela systemet i obalans. Från torrt risigt hår och naglar till candida och trötthet som ej går att vila bort. Jag rekommenderar därför mjölksyrornas Rolls Royce Lacto Vital, den bygger upp magens slemhinna och motverkar alla skadliga bakterier och virus från att överleva.

Arganolja

Sedan har jag testat den mytomspunna Arganoljan för håret och den höll vad den lovade kan jag lova:) Tips är gör en oljemask i helt torrt hår låt verka medan ni badar typ en halvtimme och tvätta sedan ur med shampoo. Garanterat silkeslent hår blir det efteråt och helt utan giftiga parabener och sulfat.

 

Rökelse

Jag tror starkt på rening av både kropp och själ men även på rum hemma. Jag har gjort en riktig rening hemma då jag kände negativ energi i ett visst rum. Indianer har i tusen år använt vit salvia som rökelse för att röka ut onda andar och negativ energi. Jag gjorde en riktig häxritual hemma och rökade ut både andar och en och annan svart demon ur mig själv. Känns så härligt och själsligt renande efter gjort denna rykande rening….rekommenderas :)

ekologiska produkter

Giftiga kemikalier

Med tanke på alla upptänkliga kemikalier och gifter som cirkulerar flitigt på denna jord just nu så behöver vi själva börja att ta ansvar och göra medvetna val för en renare framtid. Alla allergier och ADHD diagnoser har kopplats direkt till kemikalier i bl.a. plast, möbler, mat och då speciellt i frukten säger kemikalieinspektionen. J

ag tror istället på att backa tiden hundra år och köra på samma naturliga leverne som våra morfädrar gjorde. Bruka jorden ära den och skörda de underbara rena frukter den ger oss varje dag, att leva MED naturen och inte emot den. Min morfar levde av jorden brukade den, åt det den skördade och han blev 92 år så något gjorde han rätt :)

Ekologiska hälsoprodukter

Några som verkligen tagit fasta på detta med rent liv är den härliga hundra procent ekologiska butiken Clearlife.se Den drivs av paret Tom och Rahima Lidström och de har båda ett genuint intresse för hälsa och ren kroppsvård. De provar alla produkter själva innan de säljs för att vara säkra på att det är hundra procent rena naturliga varor kunden får.

Clearlife har allt inom ekologiska hälsoprodukter som som superfoods, raw food, naturlig/ekologisk hudvård och hårvård, avslappningsmusik, meditationer, vackra smycken, träningsredskap, ekologiska kläder, ekologiska rökelser och mycket mer.

Så i den eviga strävan efter det perfekta livet och kroppen borde vi istället börja se inåt och jobba på att ta fram den person vi var ämnad att vara från början, det rena lyckliga barnet med klar blick och lek i sinnet. Att börja handla rena produkter är en ny start på ett nytt liv och handla i eko butiker är en bra hjälpande ledstjärna på vägen.

Vägen till perfektion stavas inte Botox det är att se inåt och kunna accepetera oss själva i operfektion. Att ständigt sträva efter det perfekta livet gör inte bara livet tungt, det gör bekymmersrynkorna ännu grövre och sinnet oklart. Att istället ge sig hän våga skratta möta livet och andra helt ut att ge vår kropp och själ det allra bästa DET är den sanna nyckeln till ett rent samvete och en även renare framtid :)

LOVE från Magica von hex… Maria :)

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis