inredningstips

Ekologisk handel ökar för varje år i takt med miljötänkandet. Många människor blir mer medvetna och det är en hoppfull tid vi lever i. Jag tycker personligen att det är en självklarhet att välja ekologiskt i affären.

inredningstips

En ekologisk favorit butik på nätet är ecoliving.se De har bl.a min absoluta hårfavorit just nu och det är hårmascaran i ljusbrun från K pour Karité. Detta ekologiska märke har gjort stor succe i hemlandet Frankrike och som franceaddict kan jag bara hålla med. Mascaran är perfekt att dölja de första grå med eller fixa utväxten mellan hårfärgning.  10 av 10 poäng får denna suveräna produkt av Moi :)

inredningsblogg
ecoliving.se is full of wonderful ecological skin and hair products…check them out :)

Något jag även rekommenderar för att få ett mer medvetet jag är meditation. Det är viktigt att regelbundet stanna upp i stressen, se inåt och fråga sig vad i livet som är värt något. Vi lever på en makalös planet och det är allas vår uppgift att vårda vårt vackra hem till kommande generation.

Mycket pengar kan spenderas för en vacker utsida, men om insidan ruttnar av gifter och miljön går under av kemiska medel spelar det i slutändan ingen roll.

Kom ihåg att stora förändringar alltid börjar med små steg :)

Har du någon personlig ekologisk favoritprodukt??? Berätta!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

  1. Hi Maria, nice post, you launched a good msg:) Should make more meditaion:) Kisses and happy weekend!

  2. I should make time to meditate more. Thanks for bringing awareness to ecoliving. Have a wonderful weekend.

  3. Hi Maria, everything in your post spekas to my heart since I have committed myself to buying organic and locally as much as possible. I also try to reduce stress by simplifying my living, being present and aware of all the simple pleasures of the everyday. I document them on my blog and my FB page. Thank you for your thoughtful blogpost.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.