Ecoliving

inredningstips

Ekologisk handel ökar för varje år i takt med miljötänkandet. Många människor blir mer medvetna och det är en hoppfull tid vi lever i. Jag tycker personligen att det är en självklarhet att välja ekologiskt i affären.

inredningstips

En ekologisk favorit butik på nätet är ecoliving.se De har bl.a min absoluta hårfavorit just nu och det är hårmascaran i ljusbrun från K pour Karité. Detta ekologiska märke har gjort stor succe i hemlandet Frankrike och som franceaddict kan jag bara hålla med. Mascaran är perfekt att dölja de första grå med eller fixa utväxten mellan hårfärgning.  10 av 10 poäng får denna suveräna produkt av Moi :)

inredningsblogg

ecoliving.se is full of wonderful ecological skin and hair products…check them out :)

Något jag även rekommenderar för att få ett mer medvetet jag är meditation. Det är viktigt att regelbundet stanna upp i stressen, se inåt och fråga sig vad i livet som är värt något. Vi lever på en makalös planet och det är allas vår uppgift att vårda vårt vackra hem till kommande generation.

Mycket pengar kan spenderas för en vacker utsida, men om insidan ruttnar av gifter och miljön går under av kemiska medel spelar det i slutändan ingen roll.

Kom ihåg att stora förändringar alltid börjar med små steg :)

Har du någon personlig ekologisk favoritprodukt??? Berätta!

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis