fbpx

Sommartorp: en faluröd Svensk dröm

Sommartorp, fritidshus, lantställe, semesterhus, eller sommarstuga – kalla det för vad du vill men jag själv kallar ett sommartorp för en sak bara och det är: frihet på sommaren! Vad gillar ni dessa bilder under på sommartorp?

Sommartorp

sommartorp

Så här ska ett riktigt lantligt Svenskt sommarhus se ut :)

köksluckor

lantlig inredning

kakelugn

En gammal vedeldad järnspis är ett MÅSTE i ett klassiskt Svenskt sommartorp:)

inredningstips

Nog hade Ernst Kirchsteiger GÅTT IGÅNG på detta som han alltid säger:)

prydnadskuddar

lantligt

öppen spis

sänggavel

hallmöbler

överkast

blomsterlandet

sommartorp

Sommartorp

Jag har en abnorm sommarlängtan som jag inte blir av med. I den ingår att få bo i en röd stuga på landet med trädgård och helst nära hav så att själen kan få ro. Jag har sökt länge efter ett sommartorp att hyra för att komma ifrån avgaser, bröt och rörigt cityliv. Det är dock svårt att hitta något bra, speciellt när man vill ha med husdjur. Göteborg är en vacker stad men tyvärr så byggs det bara mer och mer och det verkar tyvärr aldrig ta slut. Som den känsliga konstnärssjäl jag nu är, blir jag lätt rastlös och irriterad av alla byggmaskiner och längtar till total tysthet.

I en högteknologisk mediavärld är tysthet nästan som en gyllene svårfunnen gåva. Men skam den som ger sig och när fröken inredningsvis vill ha något då kämpar jag hårt för att nå det till varje pris (ja iaf nästan:) Jag letar därför vidare efter min dröm sommartorp och citerar så länge Depeche Modes gamla klassiker… “Enjoy the silence.”

Kan ni bli rastlösa i stan om sommaren???

Ha en härlig helg!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis