fbpx

Dansk design – drömhem & Batwoman

Är inte den här luftiga ljusa lätt färgade våningen bara fullkomligt FAB?? Jag som inte ens gillar blått på väggar annars blev helt såld på de läckra babyblå tapeterna.

Jag har försummat vårt vackra grannland ett tag men det ska det minsann bli ändring på. Danmark har mycket att erbjuda på inredningsfronten och dansk design ligger högt på topp i Köpenhamn.

Dansk design

designerstolar

Mumma för själen och så vackert avskalat….. de feminina rosorna möter maskulina svarta designerstolar och samsas perfekt med Tom Dixons Mirror ball-lampa.

design inredningsdetaljer

inredningsdetaljer

Och där är hon den underbara Batwoman som en kvinnlig superhjälte regerar hon i bokhyllan. Här ser vi vikten av små inredningsdetaljer i ett hem som gör STOR skillnad. Vasen med de vackert rosa rosorna och Batwoman-tavlan de var det mitt öga fastnade för först. Ibland är det enkla bara det allra bästa :)

inredningsblogg

hemmakontor

Här vill man kladda, måla, teckna och skapa tills ögonen blöder och fingrarna har kramp…eller hur ?

koksbankar

Det totala kaoset möter det fullkomliga lugnet i denna våning, en perfekt balans som tilltalar ögat.

tapeter

Dansk design = stilrenhet och harmoni

SHOPPA DANSK DESIGN STILEN TILL BUDGETPRIS

inredningsdetaljer 2

Alla har inte råd med dyra designerprylar men lika snyggt kan det bli för det och Billigt :)

1. Svart stol Ellos
2. Kopia på Mirror-ball lampa från Housedoctor och SÅ mycket billigare
3. Matbord/skrivbord från Ellos
4. Svart sänglampa Ellos
5. Hylla Bestå från Ikea perfekt vid sängfoten.
6. Svart pall Ellos
7. Kudde Hemtex

Dansk design

Det vackra hemmet ovan tillhör en kvinnlig textildesigner och illustratör och visst finns det ledtrådar som bevisar det. Den sjukt coola Batwoman tavlan tex. och en massa andra illustrationer som väller ut över den välfyllda arbetshörnan. Paret har som tips att byta väggfärg på hemmaplan ofta och själva gör de det regelbundet.

Detta är något som vi mesiga Svenskar borde ta till oss, att VÅGA måla om i heta läckra färger utan att ge blanka f i vad grannarna ska tycka. om man absolut vill ha väggarna ljusa kan man annars måla med tyger. Pryd hela väggar vid sängen och fönstren med läckert färgade sidentyger från golv till tak. Det ger en ombonad lyxig känsla med klara vibbar av fjärran östern och är busenkelt att ändra om man tröttnar.

Mer färg åt folket och heja Danmark :)

Vad gillar ni färgade väggar?

Ha det fint!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis