(Innehåller Ellos Reforma Soffadirekt annonslänkar)

Drinkvagnen är hetare än hetast på inredningshimlen just nu. Heter det drinkvagn eller barvagn? strunt samma och kärt barn har ju många namn. Den moderna drinkvagnen används dock inte bara till sprit som förr. Nej nu använder vi den som ett gyllene lyxigt förvaringsbord.

LÄS MER: Inredningstrender 2020 – Här är trenderna ni måste ha koll på

Här följer lite härlig drinkvagn/barvagn inspiration väl värd att kopiera!

Drinkvagn inspiration

drink vagn1

Drinkvagn / Barvagn inspiration

Barvagnar i mässing är de populäraste och i mitt tycke något av det snyggaste som finns. Man kan ta vilket sunkigt rum som helst och addera en läcker barvagn. Genast förvandlas rummet från not till hot och guldfärgen ger den där glam känslan ala Old Hollywood.

Köptips: UNDERBARA drink och rullvagnar hittar ni att köpa HÄR

barvagn

drinkvagn

OCH här är Fröken Inredningsvis egna lilla drinkvagn pärla. Jag inköpte denna vackra barvagn i en jättebra loppis butik kallad saker från förr i Göteborg där jag bor. Mitt tips är att gå på loppis så ofta ni kan, för en dag har ni fyndet framför er som blixt från klar inredningshimmel :)

bar vagn

Köptips: Stilrena prisvärda drinkvagnar hittar ni att köpa HÄR

Blommande drinkvagn ställ vackra blomsterbuketter eller krukväxter på er barvagn. Det gör att vagnen blir ett vackert sidobord och inte bara för alkohol.

Nutida barvagn kommer med multifunktion och används både som drinkavlastare och som allmänt ögongodis i inredningen.

drink vagn mässing

Modern stil på bar vagn passar bäst i det minimalistiska stilrena hemmet.

drinkvagn

Här några vackra drinkvagnar från aktion på nätet. Ni hittar bara de vackraste unikaste drink vagnarna på loppis och aktion.

drinkvagnar

Drinkvagn med stora hjul ger rummet karaktär och är en vacker udda inredningsdetalj.

bar vagn 2

Drinkvagn

JA man kan verkligen säga att den klassiska drinkvagnen fått sin revansch. Det fanns en tid då barvagnar föraktades, de sågs som kärringvarning och ansågs bara något som äldre snobbar hade hemma. Nu däremot anses de som lyxiga bord att inreda med, det är en stolthet att äga en drink vagn.

LÄS MER: 6 sammetsgardiner för lyxiga fönster med WOW-känslan

Jag är mäkta nöjd med min runda bar vagn i mässing, inköpt på loppis för 400 riksdaler. Den ger mitt hem den där lyxiga känslan fast till garanterat budgetpris :)

Dekorera mera !

LOVE M

STOR REA PÅ SAMMETSINREDNING

 

ALL SAMMETSINREDNING MED REA HITTAR NI HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.