Dricker du kontinentalt ?

Midsommartider närmar sig och aldrig dricks det ock skålas så mycket som då. Frågan är håller hela Sverige på att bli heltidsalkoholister i smyg ? Företaget IQ tror tyvärr det och deras undersökning ser mörk ut. Många Svenskar dricker sk. kontinentalt dvs. mitt i veckan mitt på dagen och MÅNGA dagar. I min tro är detta det första och största steget mot missbruk, att fly vardagen på fel vis.

Själv dricker jag ingen alkohol, min morbror var gravt alkoholiserad och många i släkten blev det också. Jag har sett alkoholens stinkande bittra baksida och det är inget jag vill ha i mitt liv. Därför vet jag att även om man inte tror det så börjar allt med ETT glas vin varje dag. Det finns ett motto som lyder …….försvarar man det ÄR man det.

Här kan ni se vad jag menar.

Alkohol

Är hela Sverige ett gäng grava smygalkoholister som gömmer sig bakom en kontinetal mask ?

Varför inte ta en alkohol fri midsommar i år ist. och skåla i vänskap, klart sinne och fläderblomsaft :)

LOVE M

(sponsrat inlägg )

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ninja
  tisdag, juni 16, 2015 at 11:39

  Jag älskar alkohol. Skiter i vad andra tycker om det. Det är gott och det är kul. Man får dricka sällan men jag vill inte vara utan.

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

 • Reply
  Ina
  tisdag, juni 16, 2015 at 21:29

  Även jag har sett så mycket baksidor av alkoholen både där det blivit beroende och där det enbart festas ibland. Alkoholen får alltför ofta offer på vägen. Jag har totalt tappat lusten för alkohol faktiskt.

 • Reply
  Annika
  torsdag, juni 18, 2015 at 20:19

  Hej, dricker heller ingen alkohol, man kan ha trevligt ändå. Jag hoppas att du får en riktigt skön midsommar. Tack för kommentaren på min blogg. Du har en intressant blogg som jag ska titta närmare på. Hälsningar Annika.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.