fbpx

Dricker du kontinentalt ?

Midsommartider närmar sig och aldrig dricks det ock skålas så mycket som då. Frågan är håller hela Sverige på att bli heltidsalkoholister i smyg ? Företaget IQ tror tyvärr det och deras undersökning ser mörk ut. Många Svenskar dricker sk. kontinentalt dvs. mitt i veckan mitt på dagen och MÅNGA dagar. I min tro är detta det första och största steget mot missbruk, att fly vardagen på fel vis.

Själv dricker jag ingen alkohol, min morbror var gravt alkoholiserad och många i släkten blev det också. Jag har sett alkoholens stinkande bittra baksida och det är inget jag vill ha i mitt liv. Därför vet jag att även om man inte tror det så börjar allt med ETT glas vin varje dag. Det finns ett motto som lyder …….försvarar man det ÄR man det.

Här kan ni se vad jag menar.

Alkohol

Är hela Sverige ett gäng grava smygalkoholister som gömmer sig bakom en kontinetal mask ?

Varför inte ta en alkohol fri midsommar i år ist. och skåla i vänskap, klart sinne och fläderblomsaft :)

LOVE M

(sponsrat inlägg )

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis